halloween underholdningVi har et stort udvalg af uhyggelig og skræmmende halloween underholdning – både til børn og voksne. Til en halloweenfest skal festlegene og festaktiviteterne selvfølgelig handle om monstre, spøgelser, uhyrer, hekse og måske endda mord!

Vi har spøgelsesjagter og halloween skattejagter, både almindelige og mobilskattejagter , samt vores spændende mysterier, for børn – og halloweenquiz og mordmysterier for de voksne.

Halloween underholdning for voksne

Start middagen med en sjov halloween bordplansleg og kør derefter halloweenquizzen i et stræk eller henover aftenen, som en rød tråd. Eller til halloweenfest for voksne kan man også byde på en middag med mord! Det er så enkelt, som det kan være at arrangere vores mordmysterier. Du får færdigt manuskript til sendt til din mail, med løsning og alt andet der hører til, lige til at printe.

Halloween underholdning for børn

Til børnenes halloweenfest har vi spændende halloween skattejagter og mobilskattejagter, samt vores udfordrende og mystiske mysterier og spøgelsesjagten, alle tilpasset til forskellige aldersgrupper.

Her finder du alt vores halloween underholdning

Hvad synes du om artiklen?
Sending
User Review
3.33 (3 votes)