Så lang tid tager en skattejagt til en børnefødselsdag

skattejagt børnefødselsdag

skattejagt børnefødselsdagNår man holder en skattejagt, skal det være med en spændende historie og nogle sjove, underholdende og udfordrende gåder for børnene. Det er også vigtigt at skattejagten passer til aldersgruppen, som skal være med på skattejagten.

Grapevines færdige skattejagter er tilpasset to forskellige aldersgrupper fra 4-6 år og fra 7-10 år. De er i flot og kreativt layout, og man får dem leveret med det samme på en fil til sin mailbox efter køb, og man skriver dem selv ud. Det tager ca. 30 minutter at sætte sig ind i skattejagtens forløb, inkl. forberedelse af rekvisitter.

Man skal regne med at selve skattejagten tager fra ca. 40 minutter til en time at gennemføre, alt afhængig af hvor godt man gemmer posterne, og hvor langt der er imellem dem, dette gælder især, hvis man er udenfor. Derudover kommer tiden også an på, hvor hurtige børnene er til at løse gåderne. Man kan som voksen altid være tilstede i baggrunden, og hjælpe til, hvis det behøves, dette gælder især de små børn, som endnu ikke kan læse.

Skattejagterne fra grapevine består typisk af seks gåder, og derudover kan man have tre lidt mere fysiske udfordringer, forslag til dem finder du i produktet. Hvis man ønsker en kortere skattejagt, så kan man undlade udfordringerne.

Her finder du alle grapevines skattejagter

Facebooktwitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*