4 idéer til vinterferieaktiviteter 2021 – hjemme og ude!

aktiviteter vinterferie 2021

Vinterferien er her eller nærmer sig, og det er tid til lidt februar-ferie. Der er dog ikke lige så mange vinterferieaktiviteter, som der plejer at være. Mange museer, biblioteker, svømmehaller og andre steder, der plejer at arrangere en masse sjove vinterferieaktiviteter for børn, er lukkede, og vi rejser heller ikke på ferie eller mødes med slægt og venner på samme måde, som vi måske plejer. Så hvad skal man så finde på?

Man må ganske enkelt finde på sine egne vinterferieaktiviteter – hjemme og ude, for sine egne børn eller en lille gruppe af børn, der plejer at ses.

Her er 4 idéer til sjove vinterferieaktiviteter, som du selv kan arrangere for børnene!

1. Løs et vinterligt mysterium!

Hele landet har i år fået vintervejr, og det er da skønt med lidt sne, som lyser livet op! Skab maksimal vinterstemning med et hyggeligt vintereventyr! I skattejagten Vintermysteriet skal børnene hjælpe kong Frost, forårsfeen Primavera har nemlig stjålet hans magiske iskrystaller! Børnene skal løse finurlige gåder for at hjælpe kong Frost med at finde dem! Skattejagten kan man holde hvor som helst, i haven, i parken eller i skoven, og den fås i to sværhedsgrader, til børn i forskolealderen og dem, der er begyndt i skolen. Når mysteriet er løst, så drik lidt varm kakao, grill pølser og marshmallows – det kan blive underholdning til en hel dag i vinterferien!

skattejagd vinter

Se flere skattejagter, hvis du vil vælge et andet tema – måske vil I i stedet begive jer til en varm jungle med fantasiens hjælp – du finder de forskellige valgmuligheder her >>

2. En hurtigt arrangeret skattejagt udendørs!

Med vores udendørs skattejagt er det supernemt og hurtigt at arrangere en sjov skattejagt udenfor. Skriv ledetrådene ud på papir, lad den ene ledetråd føre videre til den næste, og lad det hele ende med en lille belønning! Dette kan du nemt og hurtigt sætte i gang på nogle få minutter!

3. En cool skattejagt – med favoritlegetøjet!

Synes du, at børnene bruger for meget tid på mobiltelefonen og burde gå ud i stedet? Med en cool mobilskattejagt kommer børnene ud – og kan tage deres favoritlegetøj med! Du planlægger ruten og bestemmer hvornår, hvor og hvor langt ved at placere kortnålene. Indholdet er klar til brug. Børnene løser skattejagten ved at følge et kort i mobilen og svare på finurlige gåder. Der er forskellige skattejagter at vælge imellem, Detektivjagten passer for eksempel til de lidt yngre. Hvis der skal være en sjov ”story”, kan du for eksempel vælge Jagten på den maskerede tyv, hvor børnene skal ud på jagt efter tyven, eller Jagten på den forsvundne juvel, hvor de skal ud på et spændende eventyr jorden rundt! Hvis du vil have noget lidt mere udfordrende til de ældre børn, så sats på en spionjagt med TOP SECRET – Agenternes hemmelige mission.

skattejagt med mobil

4. Forvandl dit hjem til en skole for troldkarle, en spionskole eller et hjemsøgt hus!

Lad dine egne børn eller en lille gruppe af venner løse et rigtigt escape game – derhjemme! Vores escape games downloades og udskrives derefter, du får alt, hvad du har brug for og organiserer derefter det hele ved hjælp af de enkle instruktioner. Vores escape games fås med forskellige temaer og er sjove og finurlige! I Spionskolen uddannes man til spion og skal derefter løse sin første mission, i Flugten fra det hjemsøgte hus skal man afsløre professor Fledermaus’ skrækkelige hemmelighed, og i Hallows skole for hekseri og magi skal man tage eksamen fra skolen for troldkarle!

escape game hjemme