5 tips til halloweenfest for voksne!

halloweenfest for voksne

Ja, det er vel ikke kun børnene, der skal have det sjovt til halloween! At arrangere en halloweenfest for voksne er mindst ligeså sjovt. Naturligvis kan man jo også kombinere halloween festen så den bliver for både børn og voksne. Halloween er d. 31. oktober, men man kan også holde en Halloweenfest i ugerne både før eller efter den dato.

1. Halloweenstemning

Til en halloweenfest handler det meget om stemning! Man må forsøge at skabe denne bestemte halloweemstemning ved hjælp af forskellige virkemidler. Mørket er der jo allerede, dertil kan man lægge græskar, lys, skeletter og falske edderkoppespind. Tips til hvordan du laver græskarlygter og andre Halloween dekorationer, finder du under Halloweenpynt. Der får du også skabeloner til at lave guirlander, og nogle fine halloweenfigurer til at printe og dekorere. En konkret idé til hvordan man skaber en uhyggelig halloweenstemning på indendørs er, at lave skygger på væggen ved at oplyse et skelet, eller et falsk edderkoppespind med en plastikedderkop bagfra, op mod væggen.

2. Halloween udklædning voksne

Ligesom børnene, skal de voksne selvfølgelig klæde sig ud til en halloweenfest – og dette kan gøres forholdsvist enkelt, evt. kan man klæde sig ud som uhyggelig vampyr eller en sort heks, med enkle virkemidler. Eller en skræmmende maske under en hættetrøje, er også altid et hit og kan skræmme enhver! Udklædningen som sort kat, kan laves med sorte gamacher, en langærmet sort trøje, en fjerboa som hale og en hårbøjle med ører og kattesminke, kan være et enkelt og billigt forslag til en halloweenudklædning.

Her finder du flere ideer til Halloween kostumer

3. Halloweenmad

Til de voksnes halloweenfest kan man fx lave en buffet med en god blanding af stærke pølser, skinke, tapanade, gedeost, kiks, oliven, paté, syltede agurker, en chili- eller rustik sammenkogtret, med lækkert brød til. Og afslut naturligvis med en græskartærte og lidt halloweenslik, og fx romkugle-edderkopper og marshmallow-spøgelser. Opskrifterne finder du under Halloweenopskrifter. Man kan lægge en orange stofdug på bordet, og dekorere buffetmaden med halloweenfigurer og sætte græskarlygter på bordet, se flere ideer under halloweenpynt.

4. Halloweenfest aktiviteter

Til en halloweenfest hører sig noget uhyggelig underholdning! Vi har selvfølgelig også halloweenfestprodukter til de voksne. Start fx festen med en sjov halloween bordplansleg, og lad en halloweenquiz være som en rød tråd igennem aftenen. Med vores halloweenprodukter kan du være sikker på at holde halloweentemaet igennem hele aftenen, og med noget underholdning kan man få sat ekstra skub i festen.

Læs mere: Halloween underholdning!

5. Mordmysterium halloweenfest

Hvad med et mordmysterium til halloween? Vi har to mordmysterier, hvor man ikke spiller roller, som passer til en halloweenfest: Mordet på Mystery Manor og Mordet på Pensionat Geisthof er begge spændede mordmysterier til Halloween, som gennemføres ved at en fortæller/værten læser handlingen op. Hver deltager får et hæfte med persongalleri og et svarformular, hvor alle deltagere noterer ledetråde til løsningen, såsom tanker om mordtidspunkt, mordvåben, motiv og til sidst morderen. Mordmysterierne er enkle at udføre og værtguide, indledning til gæsterne, kriminalroman i fire korte, spændende kapitler fyldt med ledetråde, hæfte med persongalleri og løsningsside med spørgsmål til deltagerne samt løsning indgår.

Halloweenlege og aktiviteter til halloweenfesten>>