Æggejagt! Fejr påsken ekstra festligt i år!

æggejagt

Plejer I at arrangere æggejagt for børnene til påske? I en klassisk æggejagt leder man efter chokoladeæg i haven – det plejer at være eftertragtet… Men hvad med at prøve en ny slags æggejagt i år?

Grapevine har en sjov æggejagt for børnene, som er opbygget som en skattejagt, og gennemføres med gåder og udfordringer. Den egner sig perfekt til påskefrokosten for familie og venner.

I Æggejagten skal børnene finde Hønen Agathes forsvundne æg ved hjælp af ledetråde, der leder til finurlige gåder, som skal løses – og gå igennem spændende udfordringer, der til sidst leder til et rigtigt påskeæg!

Æggejagten kan gennemføres både inde eller ude, for et barn eller mange børn, som man så evt. deler op i grupper, og den kan gennemføres med eller uden udfordringer.

Æggejagten tager med få børn, uden udfordringer, ca. en halv time at gennemføre, og med udfordringer og flere børn ca. 45 minutter. Påskeskattejagten er komplet, nem at forberede og i fint design – alt hvad du behøver, findes i produktet!

Æggejagten findes til to aldersgrupper: 4-6 år og 7-10 år.

Her vælger du den æggejagt, som passer til aldersgruppen, hvis du har en børnegruppe med blandede aldre, anbefaler vi at vælge den letteste, så kan de større børn hjælpe til med at læse gåderne.

Påskeskattejagt: Æggejagten 4-6 år>>

Påskeskattejagt: Æggejagten 7-10 år>>

æggejagt
Facebooktwitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*