Dæk op med halloweenopgaver til børnene!

halloweenfest

Dæk bord med fine underlag med halloweenopgaver!

Til børnenes egen halloweenfest kan det være fint med en lille pause mellem ballade og slik – og mens de venter på den (u)lækre halloweenmad. Så er det perfekt med et par små opgaver og sjove billeder at farvelægge.

Også til halloweenfesten sammen med de voksne eller til efterårsmiddagen med familie og venner, kan man bruge opgavearkene på bordet. Det kan være en god måde at få børnene til at blive lidt længere ved bordet, og hvis der serveres flere retter, er der lidt beskæftigelse til børnene, mens de venter.

Opgavearkene har både krydsord, opgaver og billeder, som kan farvelægges, så der er underholdning til de fleste aldersgrupper.

Halloweenopgaverne kan også fungere som en lille ting, børnene kan få med hjem fra halloweenfesten.

Rabatkode til gratis halloween-dækkeserviet!

Underlagene med halloweenopgaver kan du downloade gratis fra grapevine.nu. Brug koden BØH i kassen, når du bestiller, så får du dækkeservietterne helt gratis. Du kan skrive lige så mange ud, som du har lyst til!

Filen har to A4-sider, som man sætter sammen til 1 stort underlag i A3-format, enten ved hjælp af tape eller ved at kopierer de to sider op på A3-papir, hvis man har det.

Download dækkeservietterne med halloweenopgaver her>>

halloweenfest