Sjove festlege for voksne? Nyt mobilevent!

festlege for voksne

Er du på udkig efter sjove festlege for voksne? Grapevine har masser med sjove festlege for voksne. Både spændende quizzer og quizløb, udfordrende mordmysterier, bordplanslege og mobilevents.

Forslag til sjove festlege for voksne

Vores nyeste produkt Jorden rundt på 80 minutter er et mobilevent, som egner sig perfekt fx til en polterabend, afterwork, firmafest, fødselsdag eller anden festlig lejlighed, hvor man ønsker at udfordre sine gæster. Det er et actionpræget mobilevent, som indeholder 21 udfordrende spørgsmål indenfor en række forskellige områder bl.a. historie, sport, geografi og litteratur.

Her finder du mobileventet: Jorden rundt på 80 minutter En sjov festlege.

I dette mobilevent konkurrerer man i hold af 4-5 personer om at komme hurtigst ”rundt om jorden”. Det kræver lidt at dine gæster, som skal bevæge sig rundt langs en rute, som du har valgt, og som med holdets samlede viden skal besvare spørgsmål for at komme videre på kortet. Der er svarmuligheder på spørgsmålene, så man altid kan gætte sig til et svar, dog får man kun point, hvis man svarer rigtigt i første omgang.

Som eventarrangør kan man frit vælge, hvor man ønsker, at eventet skal foregå. Man kan fx lade det gå fra en bar ude i byen til et festlokale, hvor man fortsætter festen. Benyt evt. lejligheden til at servere noget at drikke ved de virtuelle ”poster”, for at gøre det festligt på vejen. Bland også holdene, så dem der evt. ikke kender hinanden i forvejen, er på samme hold, for at sætte skub i feststemningen.

Dine gæster konkurrerer mod hinanden på point og tid, og du kan som eventarrangør følge dine hold, og til sidst kåre en vinder. Husk derfor også en præmie til alle deltagerne på det vindende hold!

I et mobilevent er der plads til op til 10 hold af 4-5 personer. Perfekt som sjove festlege for voksne.

Her finder du mobileventet: Jorden rundt på 80 minutter

Kommentarerne er lukkede.