Gratis dekorationsmateriale til børnefødselsdag

dekorationsmateriale

Nu er skolen begyndt igen, og for nogle børns vedkommende er det ovenikøbet første skoledag, og det er superspændende og der er mange forventninger. Nu hvor skolen er begyndt, er det også tid til at holde børnefødselsdag igen efter pausen over sommeren. Børnene har store forventninger til hvordan fødselsdagen skal forløbe. Her kan du lade dit barn være med til at vælge et tema til fødselsdagen, er det superhelte, pirater eller isprinsesser? Vi hjælper selvfølgelig gerne til med gode råd til at arrangere din børnefødselsdag, og ikke mindst komme med konkrete forslag til underholdning og aktiviteter til din børnefødselsdag.

Børnefødselsdag: Tips til mad, tema og de mest populære lege

Med vores temaskattejagter kan du arrangere en anderledes og professionel børnefødselsdag – med en skattejagt får du omdrejningspunktet for festen, og en skattejagt kan stå som eneste aktivitet til børnefødselsdagen. Ud fra valg af skattejagt har du et tema for fødselsdagen, som kan skinne igennem i alt fra pynt til mad og udklædning.

Les mere om alle vores skattejagter her>>

GRATIS DEKORATIONSMATERIALE!

Som pynt til børnefødselsdagen har vi lavet noget dekorationsmateriale. Dekorationsmateriale, der kan bruges til mysterie- eller detektivfødselsdag, til dyre & junglefødselsdag og til piratfest, samt et sæt, der passer til alle fødselsdage. Pakken indeholder store og små vimpler, minibanderoler til glas eller servietringe, sugerørsnavneskilte og mærker til at bruge som dekoration eller til fx holdopdeling. Som med alle andre af vores produkter bliver dit dekorationsmateriale leveret som fil på mail, lige til at printe.

For at få dit dekorationsmateriale gratis brug følgende kode i kassen: FEST2016, normalpris 25 kr.

Dekorationsmateriale til børnefødselsdag – pirat

Dekorationsmateriale til børnefødselsdag

Dekorationsmateriale til børnefødselsdag – detektiv og mysterie

Dekorationsmateriale til børnefødselsdag – dyr og jungle

børnefødselsdag

Kommentarerne er lukkede.