Ny Halloween-skattejagt

halloween lege

halloween lege

Til halloween 2016 har vi lavet en ny spændende, underholdende og (u)hyggelig skattejagt: Monsterbalmysteriet!

I forhold til at finde på halloween lege og underholdning til en halloweenfest er denne skattejagt et oplagt valgt. Den indeholder alt den halloweenstemning, der behøves til at fuldende halloween for børnene.

Historien i Monsterbalmysteriet er at hvert år på All Hallows Eve indbyder heksen Mare til monsterbal i sit store hus, Flederburg. Her inviteres alle vampyrer, hekse, spøgelser og monstre, der i løbet af året har brugt deres kræfter på at gøre noget godt. På ballet byder heksen Mare på sin helt specielle halloween-heksebryg. Heksebryggen giver alle fornyede gode kræfter. Dagen er kommet for ballet, men det er kaos på Flederburg! Heksen Mare har alle sine hemmelige ingredienser til heksebryggen nøje låst inde i et skab i kælderen. Der findes desuden det store lager af halloweenslik til festen.

En drilagtig vampyr har stjålet heksen Mares nøglebundt med de seks nøgler, som skabet er låst med! Derfor er det nu børnenes opgave at hjælpe heksen Mare med at finde nøglerne på Flederburg, så hun kan lave sin heksebryg og holde monsterbal!

Halloween skattejagt 2016

Monsterbalmysteriet fås tilpasset til de to aldersgrupper 4-6 år og 7-10 år.

Facebooktwitter

1 Comment

  1. Hey….

    Hvis man skal holde en Halloween fest, så skal der pyntes op med spindelvæv, edderkopper og måske nogle seje flydelys som øjne…
    – der er rigtig mange muligheder her

Kommentarerne er lukkede.