Halloweenpynt, gratis flaskeetiketter til halloween!

gratis halloweenetiketter

gratis halloweenetiketter

Skal du holde halloweenfest og kan tænke dig noget inspiration til, hvad du skal servere af mad (her finder du inspiration til halloweenmad), og hvordan du kan pynte halloweenbordet? Her har du halloweenflaskeetiketter som et forslag til halloweenpynt.

Lav halloweenbordet ekstra fint med flasker med ulækkert indhold, som fx Draculas blodpunch, heksebryg, eller hvad med heksebryg, spøgelsessaft, troldedrik eller edderkoppemost? Et sjovt og enkelt klippe-klistre projekt, som skaber massevis med halloweenstemning. Klistr de fine flaskeetiketter på PET-sodavandsflasker, så får du den rette stemning til halloweenfesten. Etiketterne findes i to størrelser, så de passer både til vinflasker og sodavandsflasker, samt mindre flasker. Du får også bordkort / servietringe med i filen. I kassen angiver du blot følgende kode: HEKSEBRYG, så får du etiketterne gratis, lige til at printe. Enkelt og effektfuldt!

I forbindelse med halloweenfesten vil vi foreslå forskellige underholdende aktiviteter. Grapevine har har et stort udvalg af produkter, der er skræddersyet til en halloweenfest både for børn og voksne. Skattejagter såsom Halloweenmysteriet, Monsterbalmysteriet og Spøgelsesmysteriet egner sig alle til en halloweenfest for børnene, og fås alle til de to forskellige aldersgrupper 4-6 år og 7-10 år. Derudover har vi Spøgelsesjagten som ligeledes er opdelt i to aldersvarianter 4-6 år og fra 7 år, som gennemføres udendørs med reflekser og lommelygter. Til de lidt ældre børn fra ca. 10 år har vi mobilskattejagten: Jagten på spøgelsesskatten – en skattejagt, som løses ved hjælp af gåder og kort i mobilen. Superpopulært blandt aldersgruppen 10- 13 år.

Til de voksne har vi Halloweenfest! og vores halloweenquiz, begge superunderholdende og med masser af halloweenstemning!

 

 

Facebooktwitter

Kommentarerne er lukkede.