Hvad er et quizløb?

quizløb

Et quizløb foregår udendørs på en rute i nærheden af din fest, fx i kvarteret eller i parken, og er rigtig sjov underholdning for dine gæster. Du sætter quizspørgsmålene op på fx træer langs en rute, som deltagerne kan følge. Et quizløb er en god måde for folk at lære hinanden at kende på – derfor kan det være en god idé at blande de gæster, som evt. ikke kender hinanden i forvejen. Et quizløb er en god anledning til at vise gæsterne de fine festomgivelser, og / eller kan give dig den lille pause, der behøves mellem retterne til at ordne praktiske ting.

Del gæsterne op i hold eller to og to og send dem af sted med lidt tid imellem, med et svarskema pr. hold, og lad dem gå fra spørgsmål til spørgsmål. Der er svarmulighederne 1,X,2 til spørgsmålene, så gæsterne altid kan gætte sig til et svar.

Hos grapevine har vi spændende og udfordrende quizløb specielt til de runde fødselsdage, til hhv. 30, 40, 50, 60, 70-års fødselsdagen, der fokuserer på tallet for dagen, såsom 30, 40 osv. Spørgsmålene er finurligt relateret til det tal, som er i fokus for dagen, og er indenfor forskellige specielle emner, såsom film, musik, tv, sport, historie, almen viden mm.

Med til quizzerne hører spørgsmål, facit og svarskema, du får efter køb en pdf-fil sendt til din e-mail lige til at printe. Quizzerne er i festligt design, og er et garanteret sjovt indslag til den runde fødselsdag.

Husk en lille præmie til alle på det vindende hold!

Læs mere og download>>