Inspiration til halloween aktiviteter

halloween aktiviteter

Leder du efter halloween aktiviteter? Så er der under en uge tilbage til halloween og vi glæder os! Vores erfaring er, at det kan være lidt omstændigt og tidskrævende at arrangere en halloweenfest, men vi er her til at hjælpe! Med vores halloweenprodukter kan du hurtigt sammensætte en sjov halloweenfest. Her finder du alle vores tips og råd til, hvordan man holder en populær halloweenfest.

Fejr halloween med hele familien naboer og gode venner. Halloween er ikke kun børnenes fest, det er også en mulighed for de voksne til at klæde sig ud og have det sjovt. Med vores produkt Halloweenfest! skal de voksne konkurrere indenfor halloweenviden. Man deler sine gæster op i grupper, som sammen går rundt på ”stationer”, hvor de skal løse spørgsmål og udfordringer. Det hold med flest point vinder halloweenkonkurrencen.  Eller vi kan foreslå et udfordrende og uhyggeligt mordmysterie til halloween fx Mordet på Pensionat Geisthof, hvor ikke alle er hvad de udgiver sig for at være, og der bliver begået et frygteligt mord, som dine gæster skal være med til at opklare. Et mordmysterie skaber den perfekte halloweenstemning.

Her finder du halloween aktiviteter til de voksnes halloweenfest:

Til børnenes halloweenfest har vi forskellige skattejagter, den nyeste af slagsen er Monsterbalmysteriet, hvor en drilagtig vampyr forsøger at ødelægge Monsterballet og børnene må hjælpe til!

Her finder du halloween aktiviteter til børnenes halloweenfest:

Facebooktwitter

Kommentarerne er lukkede.