Mobilevents!

mobilskattejagt

Leder I efter underholdning til en firmafest, et familiefest eller et polterabend, så kan et mobilevent være en cool løsning.

Et mobilevent foregår i mobilen med et kort, hvor man skal finde en række positioner. Når man når til positionerne udløses spørgsmål, som er relateret til en historie, som man er blevet introduceret til i begyndelsen af mobileventet.

Man deler sine gæster op i hold, man kan være 4-5 personer pr. hold, og op til 10 hold pr. mobilevent. Det kan det være en god idé at blande de personer, som evt. ikke kender hinanden i forvejen, så får de en mulighed for at lære hinanden at kende.

Man sender holdene af sted med et par minutter mellem hinanden, og det gælder om at svare rigtigt på spørgsmålene, for at kunne komme videre til næste spørgsmål. Holdene konkurrerer med point og på tid.

Mobileventet er helt fleksibelt, det kan arrangeres præcis på det sted, man ønsker, fx starte fra en arbejdsplads til en bar, eller festlokale, eller ude i byen, rundt i gaderne og slutte på en restaurant, som arrangør placerer man selv posterne på et enkelt arrangørsite vha. google maps, det er superenkelt, og sjovt og udfordrende for gæsterne!

Her finder du mobilevents på grapevine.dk>>

Nyt mobilevent: ” Jorden rundt på 80 minutter”>>