Mobilskattejagt: Jagten på den maskerede tyv

mobilskattejagt jagten på den maskerede tyv
Mobilskattejagt: Jagten på den maskerede tyv

mobilskattejagt jagten på den maskerede tyvMobilskattejagten Jagten på den maskerede tyv er den nyeste i rækken af underholdende mobilskattejagter fra grapevine. Denne mobilskattejagt handler om en tyv, der er kendt under navnet “Masken”, som er på spil i den lille by Crookville. Han kaldes “Masken”, fordi han altid har maske på, og ingen har nogensinde set hans ansigt. Han stjæler alt, hvad han kan komme i nærheden af, og de mærkeligste ting forsvinder i byen. Politiet i Crookville er magtesløse, og derfor skal børnene i mobilskattejagten hjælpe til med at jage tyven, og finde ud af hvem han er, og finde det sted hvor han gemmer sine tyvekoster. Under mobilskattejagtens gang får børnene en række ledetråde til, hvem “Masken” kan være, som de samler ind til, når de til sidst skal gætte, hvem tyven er. Det kan være en god idé at give børnene en blok papir med, hvor de kan indsamle ledetrådene.

Jagten på den maskerede tyv er en mobilskattejagt beregnet til børn i alderen ca. 10-13 år, og er en fartfyldt aktivitet, som udelukkende foregår i mobilen. Børnene skal lede efter kortpositioner i mobilen, og når de ankommer til punktet på kortet, udløses en gåde, som de skal løse, for at få næste position. På den måde går de fra virtuel post til post på kortet. Hvis man har en større børnegruppe kan man dele børnene op i hold, med maks. 4-5 i hver gruppe, og lade dem konkurrere mod hinanden på point og tid. I aktiviteten er der plads til 10 hold.

Som arrangør af mobilskattejagten får du adgang til en enkel administratørside, hvor du ligger posterne ind på et googlekort over det område, hvor du ønsker at mobilskattejagten skal foregå. Mobilskattejagten er komplet med story og gåder, det eneste der mangler er, at man registrerer posterne. Superenkelt at arrangere for dig, og superunderholdende for børnene!

Facebooktwitter

Kommentarerne er lukkede.