Mordmysterie til sommerfest og Sankt Hans

mordmysterie sommerfest

Grapevines nyeste mordmysterie Mordet i Skærgården foregår på den lille Midsommerø i den svenske skærgård ved Sankt Hans.

Med Mordet i Skærgården arrangerer du let en spændende aften i forbindelse med en sommerfest derhjemme eller i virksomheden, eller til Sankt Hans.

I dette mordmysterie er du inviteret med til at fejre midsommer / Sankt Hans i Pamp-familiens sommerbolig “Sommerro” på Midsommerø – du møder spøgelser i den lyse sommernat, intriger, kærlighed, bedrag og ikke mindst bliver der begået et mystisk mord!

Alle dine gæster er udnævnt til detektiver for en aften, som skal være med til at løse dette spændende og udfordrende mordmysterie, der spilles ikke deciderede roller, hvilket gør det superlet at arrangere.

Når du køber et mordmysterie fra grapevine, får du alt, hvad du skal bruge for at arrangere en middag med mord. Du får mordmysteriet leveret digitalt via e-mail, lige efter bestillingen, med værtguide, handling, hæfte med persongalleri til gæsterne, notatark, bevismateriale – alt lige til at printe. Del kapitlerne op mellem retterne og til sidst fx til kaffen skal dine gæster komme med et bud på, hvem som er morderen!

Handlingen er spækket med ledetråde, så dine gæster skal være superopmærksomme, og notere de ting som de opserverer. At løse et mordmysterium er både sjovt, og udfordrende for dine gæster. Du kan med fordel dele dine gæster op i par eller hold, som sammen løser mordgåden – bland gerne gæster, som ikke kender hinanden i forvejen, det skaber en spændende og anderledes aften, hvor folk lærer hinanden at kende!

Her finder du mordmysteriet Mordet i Skærgården>>n


Kommentarerne er lukkede.