Naturbingo – en sjov udendørsaktivitet for familien!

naturbingo forår

Når forårssolen varmer, får man lyst til at komme ud i den friske luft og lege! Underhold børnene lidt med et naturbingo i skoven eller haven!

Vi har lavet et fint naturbingo, som passer til foråret – download det gratis, skriv ud og begiv jer ud i den friske luft for at lege!

Bestil naturbingoet fra grapevine gratis ved at angive rabatkoden FORÅRSSOL i kassen.

naturbingo

Bestil naturbingoet gratis her>>

Flere sjove aktiviteter i skoven:

Pointjagt: I naturen!

Nu hvor naturen vågner, er vores nye pointjagt I naturen! helt perfekt! En professionel fotopointjagt i app, som indeholder 100 mere eller mindre skøre foto- og filmopgaver. Pointjagten I naturen! kan leges med et eller flere hold og hvor som helst udendørs, hvor der er lidt natur – i skoven eller parken. Du skal ikke bruge andet end en mobil per hold, og der er stort set inden forberedelser! Nem at arrangere og supersjov! Pointjagten I naturen! passer til børn, unge og voksne – eller alle generationer sammen!

Læs mere og download>>

Skattejagt: Det store skoveventyr

Dette er en supersjov skattejagt, som kan foregå i skoven eller parken! Under skattejagten følger børnene et spor og løser gåder på vejen. For hver gåde finder de frem til et bogstav, som de skriver på et skattekort. Når alle gåderne er besvaret, skal de finde et kodeord, som kan føre dem til skatten! Skattejagten kan gennemføres hvor som helst udendørs, du bestemmer, hvor og hvor langt børnene skal gå. Underholdende og sjovt, både for en lille gruppe og mange børn opdelt i flere grupper. For 7-9 år og 10-13 år.

Læs mere og download>>

Skattejagt: Dyrenes vilde skoveventyr 4-6 år

Dette er en supersjov skattejagt, der kan afholdes i skoven eller parken, og som passer til de yngste! Skattejagten passer til børn i forskolealderen. Sammen med en voksen følger børnene en rute i skoven, og på vejen skal de løse de vilde dyrs gåder for at komme videre. For hver løst gåde får de et fint dyremærke, som sættes på deres skattekort. Når gåderne er løst, venter skatten! Skattejagten kan gennemføres hvor som helst udendørs, du bestemmer hvor, og hvor lang ruten skal være. En supersjov aktivitet, både for en lille gruppe børn og mange, opdelt i grupper.

Læs mere og download>>

Gratis efterårs-naturbingo! | Gratis naturbingo til børnene – sommer!