Halloween pynt

halloween græskar

Det er vigtigt med halloween pynt for at skabe den helt bestemte halloween stemning.

Her finder du forskellige forslag til halloween pynt, selvfølgelig inklusiv den obligatoriske græskarlygte også kaldet en Jack O’Lantern. Andet halloween pynt kan fx være plastikedderkopper, en heksehat på en fodbold, skeletter og masser af stearinlys for at lyse op i mørket.

Sådan laver du en græskarlygte

1. Du skal bruge et stort og flot græskar og så fast som muligt og uden mærker. Skær et zig-zagget låg i toppen på græskarret. Vinkl kniven ind mod midten, så låget er større i den øverste kant (dette forhindrer låget fra at falde ned når græskarret krymper, når det tørrer).

2. Udhul græskarret (og gem kød og kerner som du kan bruge til mad). Lav derefter en fordybning i bunden til et fyrfadslys.

3. Skær en mund ud. Her skal du sørge for at skære munden, hvor græskarret rundes af mod bunden, ellers kan der være risiko for at din græskarlygte kollapser. Skær derefter også øjne og næse ud. Et godt tip kan være at tegne øjne, næse og mund på græskarret, inden man begynder at skære, så bliver det lidt lettere.

4. Placér et fyrfads lys i græskarret. Sæt låget på og tag dig i agt for spøgelserne!

3 x små halloween lygter

Til de disse små halloween lygter kan du købe nogle små pyntegræskar i forskellige flotte farver og faconer. Du skærer et stort rundt hul i toppen på dit græskar, stort nok til at lys kan komme igennem. Derefter udhuler du græskarne og sætter lys i.

Noget andet, som også er fint er at lave små lygter af røde og orange peberfrugter. Skær toppen af med zig-zag snit, til et låg. Fjern kerner og skrog, og skær øjne, næse og mund ud.

Tag syltetøjsglas i forskellige størrelser og klip figurer ud af silkepapir og klister dem på glassene. du kan få lygten til at lyse flot i forskellige farver, hvis du sætter noget silkepapir i en halloween nuance bag et andet.

halloween pynt

Vi byder på heksebryg og troldedrik!

Lav halloweenbordet ektra sjovt med flasker med uhyggeligt indhold, som Draculas blodpunch eller heksebryg! Her får du etiketterne til flaskerne, de findes i to størrelser så de passer både vinflasker og de mindre sodavandsflasker. Til etiketterne findes også bordkort og / eller servietringe. Du printer selv hvad du skal bruge!

Brug koden: HEKSEBRYG i kassen så får du etiketterne helt gratis.

Bestil halloween etiketterne her>>

Facebooktwitter