Sommerferieaktiviteter

festen med selskabslege

sommerferieaktiviteterNu er det midt i sommerferien, og vi har masser af tid sammen med vores børn! Er du på udkig efter nogle sjove sommerferieaktiviteter? Her får du lidt ideer til sommerferieaktiviteter / forslag til udendørslege i sommerferien.

Forslag til sommerferieaktiviteter

Hvis det er strandvejr er en tur på stranden jo altid en succes, eller man kan tage på museum, hvis vejret er mere til det. Eller arranger en picnic i skoven med venner / familie på en solrig dag, hvor I også har planlagt noget underholdning for børnene. Det er altid en god idé med noget underholdning og stimulans for børnene, når man er ude på tur. Her kan det være sjovt at arrangere nogle udendørslege, såsom rundbold, fodbold i parken, eller man kan arrangere en strandtennisturnering.

Skattejagt og mobilskattejagt

Andre eksempler på populære udendørslege er skattejagt og mobilskattejagt. Med en skattejagt fra grapevine får du et kvalitetsprodukt fyldt med fantasi og underholdende gåder og udfordringer, som børnene skal løse i jagten på den eftertragtede skat. Skattejagten er færdig til at printe, og den udføres ved hjælp af enten kort eller ledetråde. Al information du skal bruge til at arrangere skattejagten findes i produktet. Der findes skattejagter med og uden tema, vælg den som passer bedst til din børnegruppe. Skattejagterne er tilpasset til to forskellige aldersgrupper 4-6 år og 7-10 år.

Her finder du stort udvalg af skattejagter lige til at printe

En mobilskattejagt kan udføres med mange såvel som få børn. Hvis man har mange børn med på tur, så deler man dem op i hold med 2-5 stk. per mobil, der konkurrerer mod hinanden på flest rigtige svar og på tid. En mobilskattejagt kan udføres hvor som helst, fx langs stranden, i parken eller inde i skoven. Som skattejagtarrangør placerer du poster i form af punkter på et kort over det område, hvor du planlægger at din mobilskattejagt skal foregå, på et enkelt site. Dette kan du gøre i forvejen, og når du kommer ud til stedet, hvor din mobilskattejagt skal foregå, starter du holdene fra din mobil. På sitet kan du holde øje med deres fremgang, og til sidst se et resultat.

Ved det sidste punkt i skattejagten placerer du en rigtig skat, som børnene skal lede efter. Skatten kan være de berømte slikposer, eller andet der vil blive værdsat af børnegruppen. En mobilskattejagt passer til aldersgruppen 10-13 år.

Her finder du stort udvalg af spændende mobilskattejagter

Facebooktwitter

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*