NYHED! Sommerjagten

sommerjagten

sommerferie

Børnenes sommerferie nærmer sig, og det er snart tid til sommerafslutning i foreningen, klubben og skolen. Vi har nu et nyt produkt, som egner sig rigtig godt til den anledning.

“Sommerjagten” er en sjov og udfordrende pointjagt, som gennemføres udenfor langs en rute – hæng fx spørgsmålene op på lygtepæle, træer i gården eller parken, og lad børnene følge ruten. Pointjagten passer til børn i alderen 7-11 år.

”Sommerjagten” går ud på, at børnene skal svare på spørgsmål og løse gåder, og på den måde finde frem til 15 bogstaver. Bogstaverne er et chiffer, som de til sidst løser ved hjælp af en chiffernøgle, og finder frem til en sætning, som er noget man spiser om sommeren. Alle spørgsmålene er med sommertema. Der er svarmuligheder til hvert spørgsmål, så børnene kan altid gætte sig til et svar, dog bliver det sværere at finde frem til den rigtige sætning, hvis man har svaret forkert.

Man kan dele børnene op i par eller hold, som løser ”Sommerjagten” sammen, og som konkurrerer med de andre hold om, hvem der får flest point, eller man kan vælge at børnene blot løser den. Hvis man laver det som en konkurrence, er det en god idé at have en lille præmie til alle på det vindende hold.

”Sommerjagten” skaber med garanti den rette sommerstemning, og er en god måde at starte børnenes sommerferie på!

 

Facebooktwitter