Top 3 halloweenkostumer

halloweenkostumer

halloweenkostumerNu nærmer halloween sig og det er tid til at gå ud og skræmme alle, der kommer i nærheden! Her får du idéer til halloweenkostumer, der er billige og lette selv at lave. En top 3 med halloweenkostumer til enkelt at lave selv, som passer både til børn og voksne.

Lad børnene begive sig ud på et skræmmende eventyr i form af en skattejagt i forbindelse med halloweenfesten! Her kan vi anbefale to uhyggelige halloween skattejagter, hhv. Halloweenmysteriet og Spøgelsesmysteriet, som findes i to udgaver både til 4-6 år og 7-10 år. I Halloweenmysteriet skal børnene hjælpe Grev Vlad med at finde Kråkehofs gemte skat. På vejen skal de løse spændende udfordringer fra hekse, vampyrer, monstre, spøgelser og troldmænd og slottets andre beboere. I Spøgelsesmysteriet skal De Små Spøgelser Buu og Boo have hjælp af børnene til at finde nøglerne til kælderkammeret i Det Øde Hus – for derinde er den hemmelige skat, som har været bevogtet af Det Gamle Spøgelse i 100 år!

Her får du top 3 ideer til halloweenkostumer

Zombie

En zombie er som bekendt en levende død. Riv noget gammelt tøj i stykker og brug det som kostume. Ved hjælp af sminke simulerer du at du er smurt ind i blod, og du kan male sår i ansigtet og på kroppen. Superenkelt men effektfuldt!

Dracula

Dracula er nok filmhistoriens mest kendte vampyr. Dracula er formodentligt mest kendt for to ting, det første er hans trang til menneskeblod, som han deler med alle vampyrer, og det andet er hans evne til at forvandle sig til en flagermus. Derudover kan vampyrer hverken kan tåle sollys, vie-vand, hvidløg eller kors, og vampyrer kan kun kan dræbes med en sølvkugle eller træpæl gennem hjertet. Til et draculakostume skal du bruge en sort kappe, og indenunder en hvid skjorte og sorte bukser. Smink dig med hvid sminke og lave smokey-eyes og tag dybrød læbestift på. Dertil et par obligatoriske hugtænder, som du kan købe i nærmeste spøg og skæmt butik.

Sort kat

En sort kat udklædning er enkel, men samtidig en meget effektfuld udklædning til halloween. Du tager en sort langærmet t-shirt og sorte tights eller bukser som basis. Dertil sorte fingervanter / handsker, og du kan fx bruge en sort fjerboa som hale. Afslut den sorte katteudklædning med diadem, som har påklisterede ører, og en fin kattemakeup.

Spøgelsesjagten

Tag børnene med ud på en spændende spøgelsesjagt i mørket, med uhyggelige spørgsmål, der sætter stemningen!

En spændende spøgelsesjagt for børn, der kan udføres i mørke, i parken eller i skoven, hvor børnene finder spørgsmålene, som er sat op og markerede med reflekser, med en lommelygte. I spøgelsesjagten er der 15 spørgsmål og gåder, som skal løses. Temaet er uhyggelige ting såsom spøgelser, troldmænd mm. Spøgelsesjagten findes til aldersgruppen 4-6 år og fra 7 år og opefter.

Facebooktwitter

Kommentarerne er lukkede.