Eurovision quiz

eurovision quiz

eurovision quizSå er det Eurovision uge, som udmunder med finalen på lørdag, og den fejrer vi med en underholdende quiz!

Eurovision Song Contest 2016 er den 61. udgave af den årlige sangkonkurrence, og finder sted i Globen i Stockholm, efter at Sverige vandt sidste år med sangen “Heroes” med Måns Zelmerlöv. 41 lande inkl. Australien deltager i år.

Danmark har startnummer 13 i den anden semifinale i ESC 2016 torsdag den 12. maj. I år er det danske bidrag med gruppen Lighthouse X med sangen “Soldiers of Love”.

Til begivenheden har vi en underholdende quiz til at varme op med. Skal du holde ESC fest sammen med venner og familie, kan det være sjovt med en lille relateret udfordring til at starte aftenen på!

I quizzen får du i alt 40 spørgsmål om Eurovision gennem tiderne, samt svarblanket og facit og link til spilleliste på Spotify (du kan bruge en gratis konto). I spillelisten er der 20 sange og til hver sang er der to spørgsmål. Det første spørgsmål handler om sangen, som spilles og spørgsmål to er et ekstra spørgsmål med tilknytning til ESC.

For at fejre Eurovision ugen har vi et tilbud til dig, hvor du kan spare 50 kr på quizzen, skriv koden EUROVISION i kassen, så får du 50 kr i rabat på quizzen.

Facebooktwitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*