ideer til fødselsdag 12 år

12-års fødselsdag

Jo ældre børn bliver, jo mere vil de styre selv, og desto mindre bliver forældrenes rolle under selve fødselsdagen – for forældrene er i barnets øjne pinlige, uanset hvad de end gør! Men på trods af det, kan du alligevel hjælpe til med at arrangere en vellykket fødselsdag for den 12-årige – men regn med at din rolle er lidt mere nedtonet end ved de tidligere fødselsdage.

12-års fødselsdag ude i byen

At fejre den 12-årige med en aktivitet ude i byen plejer at være værdsat og er også enkelt at arrangere, ved at man køber en færdig pakke med aktiviteter og mad, men den store ulempe er, at sådanne aktiviteter plejer at være dyre. I forhold til økonomien kan man evt. slå sig sammen med venner, der har fødselsdag omkring samme tidspunkt, så man deles om udgifterne. Man kan også vælge en mere personlig løsning og arrangere en fødselsdag med aktiviteter derhjemme.

Aktiviteter og lege 12-års fødselsdag

I 12-års fødselsdagen leger børnene ikke mere de sædvanlige fødselsdagslege, men det er stadig sjovt at have en form for aktivitet. Vi har en masse forskellige sjove aktiviteter for de 12-årige, som du kan arrangere derhjemme. Alt hvad du har brug for til aktiviteten leveres til dig med e-mail!

Her er 3 forslag til 12-års fødselsdag:

1. Escape game

Lad børnene løse et escape game derhjemme – sjovt, udfordrende og unikt! Et Escape game eller mysterium er perfekt til at kombinere med et pyjamasparty eller en halloween fest om efteråret!

Hallows skole for hekseri & magi

Et supersjovt Escape game på Hallows skole for hekseri og magi, hvor man uddanner troldkarle og hekse i alderen 10-14 år. Først skal eleverne indskrives og fordeles på kollegier, derefter skal de klare otte spændende lektioner i Hallows hemmelige, låste kamre, så de kan få deres eksamen!

Læs mere og bestil her>>

lege for børn 10-12 år

Flere Escape games finder du her>>

2. Mission med udfordrende opgaver!

Hvis fødselaren har en stor vennekreds, kan det være svært at vælge hvem, som skal inviteres. Så en løsning kan være at invitere alle vennerne til en stor fødselsdagsfest udendørs.

Mission: Skattejagt

Udendørs skattejagt med udfordrende opgaver! Denne skattejagt laves med eller uden kort udendørs, og på vejen skal børnene løse opgaver, der både udfordrer hjerne og krop. De skal lede, tænke, mærke og løbe! Skattejagten passer perfekt til en fest inspireret af Fangerne på fortet, til klassens picnic eller udflugt. Skattejagten kan gennemføres i skoven, i parken eller haven! Skattejagten er tænkt at passe til børn på ca. 8-12 år.

Læs mere om Mission: Skattejagt! 8-12 år>>

skattejagt 12 år

Hvis fødselsdagen er tæt på påske eller halloween, er der også sjove missioner med sæsonstema:

Mission: Æggejagt!>>

Mission: Halloween!>>

3. Mobilskattejagt

Vi anbefaler vores coole mobilskattejagter til de 12-årige – skattejagter som man løser i mobilen, og hvor op til 10 hold kan konkurrere mod hinanden på tid!

Mobilskattejagt: TOP SECRET – Agenternes hemmelige mission

Send agenterne ud på en cool hemmelig mission! De skal følge et kort og får ledetråde og spørgsmål, der skal besvares i mobilen. De får også hemmelige kuverter fra højkvarteret. Deres opgave er at stoppe den legendariske mestertyvs næste kup og afsløre hans/hendes identitet!

Læs mere om TOP SECRET – Agenternes hemmelige mission>>

fødselsdag 12 år

Flere mobilskattejagter finder du her>>

Kommentarerne er lukkede.