børnefødselsdag 9 år

Børnefødselsdag 9 år

Ved 9-års alderen har børnene en god idé om, hvad de vil – eller rettere sagt, måske nærmere hvad de ikke vil, det kan derfor være lidt af en udfordring at arrangere en 9-års fødselsdag!  Også i forhold til aktiviteter, som passer til alderen – og derfor har vi her samlet lidt tips til 9-års fødselsdagen!

Hvad skal man så tænke på, når man skal arrangere børnefødselsdag? Her er nogle tips>>

9-års fødselsdag med aktiviteter ude i byen

Det plejer at være populært at holde fødselsdag ude i byen, fx at bowle gå i legeland eller køre gokart, og det er selvfølgeligt også enkelt at arrangere, hvis man køber en færdig pakke, er det hele jo ordnet. Dog koster det også en del penge, og kan også være lidt upersonligt!

Den lille 9-års fødselsdag

Man kan også vælge at holde festen derhjemme – en pige- eller drengeaften med film, karaoke eller Wii/Playstation – servér burgere, popcorn og sodavand, og lad evt. gæsterne overnatte!

10 tip til børnefødselsdagsmad>>

8 små festlige tips til børnefødselsdagen>>

pigefødselsdag 9 år

Den store 9-års fødselsdag – invitér hele klassen!

Hvis dit barn gerne vil invitere hele klassen, kan det være praktisk at holde fødselsdagen udendørs, fx i haven, i gården, eller i den nærliggende park eller skov – husk at skrive i indbydelsen at det foregår udendørs. Til udendørsfesten kan du evt. tænde op i grillen og servere hamburgere, eller pølser, og bagefter varm kakao hvis det er koldt.

TIP! Udendørs skattejagt med opgaver og udfordringer til børn 9 år >>

skattejagt 9 år

Vinterfest – børnefødselsdag udendørs om vinteren>>

børnefødselsdag 9 år

Aktiviteter og lege 9-års børnefødselsdag

Mobilskattejagt

Når børnene er fyldt ni, kan de selv læse og forstå et kort – og så kan de gå på en supersjov mobilskattejagt! Grapevine har nogle rigtig coole skattejagter, som man løser i mobilen.

I skattejagten skal børnene lede efter de positioner, som du har placeret – og når de når til positionerne, udløser det en gåde i mobilen, som skal besvares, inden de får næste kortnål osv. Skattejagten kan laves for et mindre hold, som løser skattejagten sammen, eller for flere hold, som konkurrerer mod hinanden på tid.

Mobilskattejagterne fås med forskellige temaer, så hvis I vil lave en temafødselsdag, vælger du helt enkelt den mobilskattejagt, som fødselsdagsbarnet synes lyder sjovest!

Læs mere om mobilskattjagter egnet til 9 års fødselsdag:

lege fødselsdag 9 år

Escape games

Til 9-års børnefødselsdag er det også en supercool idé at lave dit eget escape game til børnene. Intet er så sjovt som et mysterium at løse!

Lad børnene gå til Spionskolen eller Hallows skole for hexeri og magi, eller lad dem prøve at flygte fra det hjemsøgte hus eller en gammel rumstation, hvor luften løber ud!

Læs mere om vores forskellige Escape-spil og mysterier her>>

escape game børn

Skattejagt 9 år!

Vores færdige skattejagter fås med mange forskellige temaer og vi har også skattejagter, der passer til den aktuelle årstid og sæson.

Nogle perfekte skattejagter med tema til 9-års børnefødselsdag:

Kommentarerne er lukkede.