Slik eller ballade?

slik eller ballade

slik eller ballade

Til halloween er der tradition for, at børnene går på jagt efter slik med en “slik eller ballade?” runde. “Slik eller ballade?” stammer fra”trick-or-treat?”, som er den amerikanske version af traditionen.

Til halloween klæder børnene sig ud i uhyggelige kostumer og går fra dør til dør og skræmmer med “slik eller ballade”. Du finder masser med idéer til, hvordan du kan gribe halloweenudklædningen an her>>

Og hvem er så med på halloweenlegen? Visse steder er der en regel med, at man sætter et græskar udenfor huset eller udenfor på trappen, således at børnene kun banker på de steder, hvor der er et græskar udenfor. Den, der åbner døren, må vælge om de vil give børnene slik, eller om de vil blive udsat for noget ballade af en eller anden slags. Det kan være alt fra forholdsvist uskyldigt ballade til barberskum på dørmåtten og tandpasta på dørhåndtaget – de fleste vælger derfor at have noget slik parat.

Husk på at skal være en voksen, som følger med de mindre børn rundt, både for at holde øje, men også for at sørge for at børnene ikke bliver for opkørte og endda skræmte af hinandens udklædning.

Her på Grapevine synes vi, at det kan være en sød gestus at komme med noget selv på en sådan “slik eller ballade?” runde. Derfor giver vi dig nogle fine halloweenkort til at printe og lade børnene farvelægge. Det kan skabe en god hyggelig stund som forberedelse til halloween og kan blive ligeså værdsat af modtageren.

Kortsættet som du får gratis, består af i alt otte kort, som er opdelt på to A4-sider – som med alle vores produkter lige til at printe!

De gratis kort finder du her>>

I forbindelse med halloween kan det være sjovt med nogle ekstra skræmmende halloweenlege. Vi kan anbefale at lave en skattejagt eller spøgelsesløb i løbet af eftermiddagen eller aftenen.

Her finder du udvalg af halloweenlege for børn:

Facebooktwitter

Kommentarerne er lukkede.