Skattejagt Undervandsmysteriet – i den lille havfrue og Nemos verden

Ny supersjov skattejagt Undervandsmysteriet, der foregår i Den lille havfrue og Nemos verden på havets bund!  Arrangér en unik og anderledes børnefødselsdag med en rigtig spændende skattejagt! Du betaler det samme for skattejagten, som det koster pr. barn på et legeland – og så får du mulighed for at være med til at skabe en sjov oplevelse for dit barn og vennerne! Du forbereder det hele enkelt på ca. en halv time.

Historien er at Kaptajn Kuling, som har sejlet på de syv have hele sit liv, på sine gamle dage har bosat sig på en lille ø, som han holder rigtig meget af. Rundt om øen lever der delfiner, som er udrydningstruede, og kaptajnen vil nu åbne et delfinbørnehjem for at redde dem! Kaptajn Kuling har engang for længe siden fundet et gammelt skattekort til piraten Etbens skat, og nu synes han, at skatten kan komme til nytte! Der er bare et problem – kaptajn Kuling er meget bange for vand! Han har anskaffet sig en lille blå ubåd, og beder nu jer om at hjælpe ham med at hente skatten på havets bund!  Men børnene må skynde sig! Piraten Etben har hørt om kaptajnens planer og har også tænkt sig at hente skatten. Etben har desuden været lidt snedig, når han gemte sin skat, han låste nemlig skattekisten med seks hængelåse og har gemt nøglerne i havet! Først skal børnene finde de seks nøgler og derefter skattekisten!

Man køber en komplet skattejagt og vælger selv, om man vil tegne et kort, eller bruge de medfølgende ledetråde (der findes både ledetråde til at bruge indendørs eller udenfor i produkter). Man sætter de færdige blade med gåder op på de pladser, som man vælger. Lad børnene leve sig ind i den spændende historie og derefter gå på jagt efter nøglerne! For hver gåde som de løser får de et nøglekort, som til sidst skal bruges til at åbne skattekisten med.

Undervandsmysteriet bestiller du her>>

2 Comments

Kommentarerne er lukkede.