Tips til superheltefødselsdag

fødselsdagslege 7 år

Superheltefødselsdag

At holde superheltefødselsdag er et stort hit blandt børnene – at klæde sig ud som sin yndlings superhelt som Superman, Spiderman, Ninja, Batman, Iron Man, Batman mm. Derfor har vi her samlet lidt tips og idéer til udklædning, mad, drikke, fødselsdagslege og lagkage til en superheltefødselsdag.

Lav et gratis fint invitationskort til børnefødselsdagen>>

Udklædning superheltefødselsdag

Faktisk er det forholdsvist enkelt enten at købe en færdig superhelteudklædning eller lave sin egen med en t-shirt og et par tights, en cape af et stykke stof, et par skibriller og et opvaskehandsker i gummi.

Desuden har de fleste børn allerede et superheltekostume i udklædningsskuffen, så det ikke behøver at være nogen udgift! Hvilket jo forældrene værdsætter.

skattejagt for

Mad til superheltefødselsdag

Det er jo vigtigt at servere noget rigtig superheltemad, noget som superhelte bliver store og stærke af, fx varme superheltesandwich med skinke og ost, bacon og stegt æg og eller tunfiskesalat. Lav flere forskellige slags, og sæt dem på et fad midt på bordet, så børnene kan vælge frit. Man kan desuden have skåle med forskellige, udskårne grøntsager, såsom agurk, rød/grøn peber og gulerødder, og lidt dip på bordet.

Mad til børnefødselsdag – 10 tips>>

Dertil kan man servere en bowle med blandet sodavand og juice og massere med isterninger og frugt.

Til dessert kan man servere neongrøn gelé, en superheltekagemand, eller en lagkage med barnets favorit superhelt.

Superheltelagkage

Dekorér fx med Spiderman – lav en lagkage dækket med rød marcipan og tegn et edderkoppespind med hvid glasur, pynt med en plastikedderkop. Hvis det derimod er Batman, som er barnets yndlingshelt, kan man dekorere med flagermus af sugarpaste eller marcipan. Brug fantasien!

Aktiviteter og lege til superheltefødselsdag

Superheltene skal jo ud på en eller anden form for redningsaktion for at bruge deres superkræfter! Man kan fx arrangere en sjov femkamp for superheltene med forskellige udfordringer, hvor børnene kan konkurrere om hvem, der løber hurtigst, hopper højest, hvem, som er bedst til at gemme sig eller til at løse gåder!

Skattejagt til fødselsdag!

Grapevine har en spændende og udfordrende, færdig superhelteskattejagt, hvor alle superheltene til fødselsdagen skal redde Big City fra skurken med den grønne maske, som truer med at oversvømme byen! I denne sjove skattejagt skal børnene finde frem til koden, som desarmerer skurkens bombe!

Superhelteskattejagten findes i to sværhedsgrader, for børn i alderen 4-6 år og til de 7-10-årige. Den er som alle grapevines andre skattejagter komplet med gåder og forslag til ledetråde, i fint design, lige til at skrive ud.

Skattejagd: Superhelteeventyret>>

superheltefest

Kommentarerne er lukkede.