Børnefødselsdag 8 år

Børnefødselsdag 8 år

Når man kommer til 8-års alderen, er man både stor og lille på en gang, og man skifter hurtigt mening! Så det er vigtigt at sørge for, at når man planlægger 8-års fødselsdagen ikke at basere det på en hurtig idé, men i stedet vælge en, der også holder et par dage senere!

En idé kan være at invitere barnets venner til en fødselsdag udendørs, hvor I har planlagt nogle spændende aktiviteter. Udfordringen kan være at finde på aktiviteter, som passer til børn i denne alder. Her får du lidt tips!

Mere om børnefødselsdag – sådan arrangerer du den sjoveste fødselsdag!>>

Invitation til 8 års børnefødselsdag

På grapevine.dk kan du lave fine invitationer med din egen tekst på papir eller i vores app, hvor du kan lave fine invitationer, der kan sendes digitalt.

Lav invitationer til fødselsdag her>>

8-års fødselsdag med aktiviteter ude i byen

Det plejer at være populært med bowling eller legeland blandt børnene, men måske ikke ligeså populært blandt forældrene, som skal betale… Det kan hurtigt blive dyrt – for noget, som ikke varer særlig lang tid. Hvis dit barn ønsker sig en sådan fødselsdag, kan man evt. slå sig sammen med en kammerat, som har fødselsdag omkring samme tidspunkt, så man kan man deles om udgifterne.

Den lille 8-års fødselsdag derhjemme

Eller man kan arrangere en stille og rolig hyggeaften med filmvisning, karaoke eller Wii for fødselsdagsbarnets bedste venner. Hvilket tema man nu end vælger, er det vigtigste, at man gør det 100 %. Spørg ind til børnets ønsker og hjælp til med dine idéer, sammen kan I finde på noget rigtig sjovt og personligt!

Mad til 8-års fødselsdagen

Det er en god idé at starte fødselsdagen med noget rigtigt mad, fx hjemmelavede hamburgere med tilbehør eller clubsandwiches – det samler børnene, og de får lidt energi til de efterfølgende aktiviteter – og bagefter aktiviteterne kan børnene spise lagkage eller is!

10 tip til børnefødselsdagsmad>>

børnefødselsdag 8 år

Aktiviteter og lege 8-års fødselsdag

Uanset hvor man holder fødselsdagen, plejer det at være en rigtig god idé at have en organiseret aktivitet, uden det bliver fødselsdagen let rodet og måske heller ikke ligeså vellykket.

Hvis man vælger at holde fødselsdagen udelukkende udendørs, så specificér i indbydelsen at børnene skal have tøj på, som passer til vejret. Det plejer at være sjovt at holde fødselsdagen i et anderledes miljø, fx i skoven, på stranden – også selvom det ikke er sommer, kan stranden egne sig perfekt til nogle sjove aktiviteter såsom skattejagt, escape game eller mobilskattejgt!

Skattejagt 8 år!

Vores færdige skattejagter fås med mange forskellige temaer, som er populære hos børnene år efter år. Vi har også skattejagter, der passer til den aktuelle årstid og sæson. Skattejagterne indeholder gåder og opgaver, og de fleste er lavet, så man kan gennemføre dem både inde og ude, eller både og. Skattejagterne er også alderstilpassede med gåder, der er egnede til 8-årige.

Vælg mellem alle populære temaer her>>

Nogle perfekte skattejagter med tema til 8-års børnefødselsdag:

Skattejagt udendørs og piontjagt

Udendørs skattejagt med udfordrende opgaver! Denne skattejagt laves med eller uden kort udendørs, og påvejen skal børnene løse opgaver, der både udfordrer hjerne og krop. De skal lede, tænke, mærke og løbe! Skattejagten passer perfekt til en fest inspireret af Fangerne på fortet!

Mission: Skattejagt – Læs mere og bestil her>>

En supersjov pointjagt egnet til 8-års fødselsdag, som er utrolig nem at organisere for et gruppe børn eller flere hold, ude eller inde! Børnene skal være strategiske og vælge mellem opgaver, både kundskabsspørgsmål, gåder, finurligheder og praktiske opgaver – som giver et forskelligt antal point. Det gælder om at samle flest point på en begrænset tid.

Pointjagt – Læs mere og bestil her>>

Escape games

Til 8-års børnefødselsdag er det også en supercool idé at lave dit eget escape game til børnene. Her er to escape games der er egnet til 8-års fødselsdag:

Mobilskattejagt

Et andet alternativ til 8-års børnefødselsdag er en spændende mobilskattejagt som man gennemfører med et interaktivt kort og gåder til at læse og svare på i mobilen! Skattejagterne kan gennemføres hvor som helst, som skattejagtarrangør vælger du selv ruten, og hvor lang den skal være.

Detektivjagten er en sjov mobilskattejagt for 8-årige! Læs mere her>>

lege børnefødselsdag 8 år

<<Tips til børnefødselsdag 7 år | Tips till børnefødselsdag 9 år>>

Kommentarerne er lukkede.