invitation børnefødselsdagHvis du har valgt et tema til børnefødselsdagen skal din invitation selvfølgelig afspejle dette samt informere om de detaljer omkring fødselsdagen, som forældre og børnene bør vide. En fødselsdagsinvitation kan man sende med posten, med mail eller sms – I de fleste børnehaver og skoler må man gerne dele invitationer ud, hvis man inviterer alle i gruppen eller klassen, hvis man derimod kun inviterer nogle stykker, må man sende invitationerne ud personligt, det må man tjekke med personalet, hvad deres politik er. Man vil helst undgå at nogle børn bliver kede af det, hvis de evt. ikke er inviteret.

Hvad skriver man på en invitation til børnefødselsdag og invitation fødselsdag?

Tid, sted og om det foregår udenfor eller inde. Mht. tid skal man specificere både, hvornår festen begynder, og hvornår den slutter. Derudover skal der stå en SU dato. I forhold til når man holder børnefødselsdag for de yngste børn, er det en god idé at skrive i invitationen om man har tænkt at festen skal være med eller uden forældre. Hvis man har planlagt et bestemt tema på fødselsdagen, skal man naturligvis også angive om børnene skal komme udklædte, hvis de vil. Desuden kan man evt. skrive hvilken mad man kommer til at servere, samt om man behøver speciel påklædning, hvis festen foregår udendørs.

Lav et gratis fint invitationskort til børnefødselsdagen eller festen!

I vores invitationskortdesigner er selvfølgelig invitationskort, som matcher alle vores skattejagter, så hvis du planlægger en børnefødselsdag med et tema og en skattejagt, kan du vælge en invitation, der passer til det, men der findes selvfølgelig også andre indbydelseskort uden et bestemt tema og desuden invitationskort til de forskellige sæsoners fester.

Lav invitationskort gratis>>

gratis invitationskort til børnefødselsdagen

I mange af vores temaskattejagter indgår en færdig invitation, som du får gratis sammen med produktet.

Her finder du vores invitationer til fødselsdag (print), som hører til vores skattejagter:

Invitation til junglefødselsdag
Invitation til superheltefødselsdag
Invitation til piratfødselsdag
Invitation til cirkusfødselsdag
Invitation til prinsessefødselsdag
Invitation til undervandsfødselsdag

Her finder du temaskattejagterne, som passer til invitationerne>>

Grapevine Party Invitations – de flotteste invitationer direkte i telefonen!

  • LAV FINE INVITATIONER MED FLOTTE BILLEDER OG DIN EGEN TEKST
  • SENDES DIREKTE TIL GÆSTERNE VIA SMS
  • GÆSTERNE SVARER DIREKTE VIA TELEFONEN
  • DET ER NEMT AT HOLDE STYR PÅ, HVEM DER HAR SVARET, OG HVEM DER KOMME

Kommentarerne er lukkede.