Ny skattejagt med opgaver og udfordringer til børn 8-12 år

udfordringer til børn

Mange børn drømmer om at komme ud på en udfordrende skattejagt eller mission, måske med opgaver som ligner dem, vi så i tv-programmet Fangerne på Fortet. Og hvad gør man, hvis det netop er det, fødselsdagsbarnet drømmer om? Man har som regel ikke helt de samme muligheder som på et fort i Frankrig! Men man kan finde på spændende og udfordrende opgaver, som skal løses, og med ganske enkle midler skabe en virkelig sjov aktivitet til børnene. Man kan selvfølgelig finde på det hele selv – men hvis tiden eller idéerne mangler, hjælper vi hos Grapevine gerne til!

I vores nye skattejagt for børn i alderen 8-12 år er der ikke et bestemt tema, men i stedet mere praktiske udfordringer. Vi arbejder meget med færdige sedler, kort og andet, der kan skrives ud, og enkle rekvisitter, som man ofte har derhjemme, som en spand, en snor, vand, en æske osv. Udover disse småting, som man skal forberede, er alt andet udtænkt i forvejen.

Der er 8 opgaver, som børnene skal løse. Der er både praktiske opgaver og udfordringer til hjernen. Børnene skal regne, dechifrere og løse gåder, men også lægge puslespil, løbe med vand, finde ledetråde, følge afgrænsede baner og sprænge balloner.

Denne skattejagt passer perfekt til fødselsdagsfesten for de lidt ældre børn, til skolerejsen, picnicen eller udflugten. Den kan gennemføres i haven, i parken eller i skoven. Skattejagten er god både til en mindre og en større gruppe af børn. Hvis der er mange børn, deler man dem op i hold, som kan løse opgaverne i forskellig rækkefølge. Hvis man vil gøre det hele lidt sværere og øge tempoet, kan man afsætte begrænset tid til hver post.

Du får en overskuelig vejledning, der fortæller, hvordan du skal forberede udfordringerne og de færdige opgaver, der sættes op ved de forskellige poster, samt en del af de rekvisitter, der skal bruges, fx kort og dechifreringsnøgle.

Læs mere om Mission: Skattejagt! her >>

skattejagt for børn år

Læs flere tip til udendørs børnefødselsdag her>>

Kommentarerne er lukkede.