Børnefødselsdag 7 år

Børnefødselsdag 7 år – lege til børnefødselsdag

At fylde syv år er jo stort! Så er man jo blevet lidt større og får lov til at bestemme lidt mere! Ved 7-års alderen har barnet allerede stor erfaring med både at holde og være til børnefødselsdag, måske endda mere erfaring end forældrene, og plejer selv at kunne komme med gode og sjove forslag til børnefødselsdagen. Men naturligvis behøver barnet din hjælp til at vurdere hvad, som kan lade sig gøre.

Klassiske 7 års fødselsdag lege – og hvis vejr og årstid tillader – så kan man have aktiviteterne udendørs, fx. jorden-er-giftig, sække- eller kartoffelløb, eller hvad med at spille fodbold eller lege med kæmpesæbebobler?

Hvad skal man så tænke på, når man skal arrangere børnefødselsdag? Her er nogle tips>>

7-års fødselsdag med aktiviteter ude i byen

Det plejer at være populært med bowling og aktiviteter ude i byen blandt børnene, men måske ikke ligeså værdsat af den, som skal betale… Det kan hurtigt blive dyrt – for noget, som ikke varer særlig lang tid. Hvis dit barn ønsker sig en sådan fødselsdag, kan man evt. slå sig sammen med en kammerat, som har fødselsdag omkring samme tidspunkt, så man kan deles om udgifterne.

Til den mindre 7-års fødselsdag – kreativt tema

7-årige kan jo lide at være kreative – fx. at lege med ler, lave smykker, male mm. Så det kan jo være en aktivitet til børnefødselsdagen. Her skal man tænke over at gruppen ikke skal være for stor, da børnene sandsynligvis behøver de voksnes hjælp, og det bliver også mest hyggeligt, hvis det er en lille gruppe.

Den store 7-års fødselsdag for hele klassen

Hvis man ønsker at invitere en større gruppe, fx hele klassen, kan det være praktisk at holde det udendørs. Her kan man holde det i en have eller i en mindre park. Skriv i invitationen at børnene skal klæde sig på efter vejrforholdene. Til festen kan man forberede noget lækkert mad, måske grillpølser eller hamburgere. Når det gælder lege, kan man arrangere alt fra quiz til skattejagter.

Mad til 7-års fødselsdag

Det er en god idé at starte med at servere noget “rigtigt” mad. Det plejer at være et hit med hjemmelavede hamburgere eller hotdogs. Gør ikke så meget ud af maden, da børnene alligevel ikke sidder særligt længe ved bordet. Til at slutte af med kan man servere lagkage, is eller en fin kagemand.

Mere tips til fødselsdagsmad>>

Aktiviteter og lege til 7-års fødselsdag

Uanset hvor man holder fødselsdagen, plejer det at være en god idé at have en form for organiseret aktivitet, så undgår man, at det bliver kaos. Det er en god idé at vælge et tema til 7-års fødselsdagen, fx. prinsessetema, superhelttema, eller pirattema eller måske et undervandstema – så har du en retning for hvordan invitation og borddækning skal se ud, inspiration til mad, og hvilke lege til børnefødselsdag og aktiviteter man skal finde på – det gør det meget enklere at arrangere en børnefødselsdag, hvis man har et tema at rette sig efter.

Hos grapevine finder du masser af spændende lege til børnefødselsdag, skattejagter med inspirerende temaer, så ud fra skattejagten, som du vælger, har du også en idé til temafødselsdagen!

Vælg mellem alle populære skattejagter her>>

Perfekt skattejagter til 7 års børnefødselsdag:

Escape games til 7 års fødselsdag

Nu er børnene også gamle nok til at tage nogle større udfordringer. Her er to spændende Escape-spil for 7-årige:

Læs mere om en sjov spion-fødselsdag med Spionskolen!>>

<<Tips til børnefødselsdag 6 år | Tips till børnefødselsdag 8 år>>

Kommentarerne er lukkede.