Børnefødselsdag 11 år

Børnefødselsdag 11 år

Når børnene er små, inviterer man som regel alle pigerne/drengene i klassen, men når de bliver ældre, bliver det ofte sådan, at man inviterer færre venner, men bruger lidt flere penge på aktiviteter og mad.

De fleste 11-årige har en idé om, hvad de ikke vil, lidt sværere er det måske at finde ud af, hvad de vil. Det kan være en god idé, som forælder, at forberede sig lidt i forhold til budget og hvor meget forberedelse man har tid til, inden man snakker med sit barn om fødselsdagen, så I kan blive enige.

Aktiviteter og lege til 11 års fødselsdagen

De 11-årige kan være lidt svære at overbevise – så hvis det er dig, som kommer til at arrangere lege og aktiviteter, så sørg for at være godt forberedt og engageret. En 11 årig stiller gerne spørgsmålet, hvorfor skal jeg gøre det? Så gælder det om at have et godt svar, og præsentere det hele på en interessant måde! 

Aktiviteter såsom gokart, eller nogle timers race med radiostyrede biler kan komme højt på drengenes ønskeliste, eller en LANfest derhjemme med alle vennerne.

Pigerne er måske mere til hyggeaften, spa-aften, sminkeaften, filmaften eller lignende.

Den lille, hyggelige 11 års fødselsdag

Visse børn er mere til en lille, hyggelig fødselsdag, i stedet for den helt store fest – og så kan man fx arrangere et pyjamasparty og lade gæsterne overnatte. Byd på en lækker buffet og lad fx børnene løse et spændende mysterium eller ett escape game. Bagefter kan man vise en god film og lade alle børnene sove i soveposer på gulvet i stuen.

Escape games og mysterier – perfekte lege til 11-års fødselsdagen

Til 11-års børnefødselsdag er det også en supercool idé at lave dit eget escape game til børnene. Intet er så sjovt som et mysterium at løse!

Lad børnene gå til Spionskolen eller Hallows skole for hexeri og magi, eller lad dem prøve at flygte fra det hjemsøgte hus eller en gammel rumstation, hvor luften løber ud i Space Escape!

Læs mere om vores forskellige Escape-spil og mysterier her>>

lege fødselsdag 11 år

Den store fødselsdagsfest udendørs

Har fødselsdagsbarnet mange venner, og er det svært at vælge hvem, som skal med til fødselsdagen? Så kan man vælge at invitere alle og holde festen udendørs. Med en smart plan behøver en stor fødselsdag ikke at blive så dyr, fx hvis man selv står for både mad og aktiviteter, kan det blive prismæssigt overkommeligt. Start med at vælge et festtema, så bliver de andre beslutninger i forhold til mad, indbydelser og aktiviteter lettere at arrangere.

Skattejagt udendørs og pointjagt

Udendørs skattejagt med udfordrende opgaver! Denne skattejagt laves med eller uden kort udendørs, og påvejen skal børnene løse opgaver, der både udfordrer hjerne og krop. De skal lede, tænke, mærke og løbe! Skattejagten passer perfekt til en fest inspireret af Fangerne på fortet!

Mission: Skattejagt – Læs mere og bestil her>>

fødselsdag 11 år

En supersjov pointjagt egnet til 8-års fødselsdag, som er utrolig nem at organisere for et gruppe børn eller flere hold, ude eller inde! Børnene skal være strategiske og vælge mellem opgaver, både kundskabsspørgsmål, gåder, finurligheder og praktiske opgaver – som giver et forskelligt antal point. Det gælder om at samle flest point på en begrænset tid.

Pointjagt – Læs mere og bestil her>>

skattejagt 11 år

Mobilskattejagt – vores bedste idé til aktivitet på 11 års fødselsdagen

På grapevine har vi vores supercoole mobilskattejagter – skattejagter, som foregår i mobilen, og hvor op til 10 hold kan konkurrere mod hinanden på tid. Som skattejagtarrangør placerer du selv kortnåle på et googlekort, på et enkelt arrangørsite – og du bestemmer selv, hvor skattejagten skal foregå.

Børnene skal derefter i skattejagten finde de angivne punkter på et kort, og når de finder punktet udløses en gåde, som børnene skal svare på, for at komme videre i skattejagten. Skattejagten kan laves med en mindre gruppe børn, der løser skattejagten sammen, eller for en større gruppe, som konkurrerer mod hinanden på tid. Som arrangør kan du følge holdenes fremgang ”live” på arrangørsitet, og til sidst får du også et resultat baseret på holdenes svar og totale tid.

I og med at du selv bestemmer ruten for skattejagten, kan du bruge den på en masse forskellige måder – fx lad den gå en runde i kvarteret og lade børnene finde skatten til sidst hjemme i haven eller i gården. Eller hvad med at holde skattejagten ude i den nærliggende skov og derefter servere grillpølser og varm kakao?

Her finder du alle grapevines mobilskattejagter>>

fødselsdag 11 år

Læs mere:

En ny spændende agentjagt – i mobilen!>>

Mobilskattejagt: Jagten på den maskerede tyv>>

lege fødselsdag 11 år

Mad til 11 års festen

Tacos eller hamburgere plejer at være populært blandt de 11-årige. Eller måske fødselsdagsbarnets yndlingret til alle gæsterne? Eller man kan lave buffet, med en masse lækre små retter, fx kyllingespyd, vegetariske forårsruller, taco, pizza mm.

10 tip til børnefødselsdagsmad>>

Dessert og lagkage til 11 års fødselsdagen

Efter buffeten, eller måske lidt senere i løbet af festen, kan man servere desserten – dette kan jo være en klassisk lagkage evt. pyntet efter tema, eller hvis fødselsdagsbarnet måske hellere vil have is, kan man servere dette fx med små hjemmelavede brownies til.

Drikkevarer til 11 års fødselsdagen

Man kan lave en lækker bowle til festen – bland juice, sodavand med frugtstykker i. Servér den fint i en stor skål, og sørg for sugerør i glassene. En bowle er et lidt sundere og sjovere alternativ til sodavand.

Børnefødselsdag: Tips til mad, tema og de mest populære lege>>

Kommentarerne er lukkede.