børnefødselsdag 11 år

Børnefødselsdag 11 år

Når børnene er små, inviterer man som regel alle pigerne/drengene i klassen, men når de bliver ældre, bliver det ofte sådan, at man inviterer færre venner, men bruger lidt flere penge på aktiviteter og mad.

De fleste 11-årige har en idé om, hvad de ikke vil, lidt sværere er det måske at finde ud af, hvad de vil. Det kan være en god idé, som forælder, at forberede sig lidt i forhold til budget og hvor meget forberedelse man har tid til, inden man snakker med sit barn om fødselsdagen, så I kan blive enige.

Aktiviteter og lege til 11 års fødselsdagen
De 11-årige kan være lidt svære at overbevise – så hvis det er dig, som kommer til at arrangere lege og aktiviteter, så sørg for at være godt forberedt og engageret. En 11 årig stiller gerne spørgsmålet, hvorfor skal jeg gøre det? Så gælder det om at have et godt svar, og præsentere det hele på en interessant måde!  Skattejagt perfekte til børnefødselsdagen – Stor guide med 34 fede skattejagter

Aktiviteter såsom gokart, eller nogle timers race med radiostyrede biler kan komme højt på drengenes ønskeliste, eller en LANfest derhjemme med alle vennerne.

Pigerne er måske mere til hyggeaften, spa-aften, sminkeaften, filmaften eller lignende. Forslag til 12 års fødselsdag.

Fødselsdagsfest ude i byen
At fejre den 11 årige med en aktivitet ude i byen, plejer at være populært, og er jo også enkelt for dig at arrangere, ved at man køber hele pakken med mad og aktiviteter. Det, som er mindre godt, er at det er dyrt! Et andet irritationsmoment kan være, at disse aktiviteter kan være lidt overrendte, så børnene bliver irriterede og trætte. Et forslag kan være at slå sig sammen med en ven fx fra klassen, som har fødselsdag omkring samme tidspunkt, så man kan deles om udgifterne. Alternativt kan man vælge en mere personlig løsning.

Den lille, hyggelige 11 års fødselsdag
Visse børn er mere til en lille, hyggelig fødselsdag, i stedet for den helt store fest – og så kan man fx arrangere et pyjamasparty og lade gæsterne overnatte. Byd på en lækker buffet og lad fx børnene løse et spændende mysterium (her finder du grapevines mysterier) eller lav en mobilskattejagt ude i mørket! Bagefter kan man vise en god film og lade alle børnene sove i soveposer på gulvet i stuen.

Den store fødselsdagsfest udendørs
Har fødselsdagsbarnet mange venner, og er det svært at vælge hvem, som skal med til fødselsdagen? Så kan man vælge at invitere alle og holde festen udendørs. Med en smart plan behøver en stor fødselsdag ikke at blive så dyr, fx hvis man selv står for både mad og aktiviteter, kan det blive prismæssigt overkommeligt. Start med at vælge et festtema, så bliver de andre beslutninger i forhold til mad, indbydelser og aktiviteter lettere at arrangere.

Vores bedste idé til aktivitet på 11 års fødselsdagen
På grapevine har vi vores supercoole mobilskattejagter – skattejagter, som foregår i mobilen, og hvor op til 10 hold kan konkurrere mod hinanden på tid. Forudsætningen er, at de har en mobiltelefon med internetadgang til hvert hold. Hvis børnene ikke har egne mobiltelefoner, kan de låne af forældrene. Som skattejagtarrangør placerer du selv kortnåle på et googlekort, på et enkelt arrangørsite – og du bestemmer selv, hvor skattejagten skal foregå. Underholdning til 13 års fødselsdag

Børnene skal derefter i skattejagten finde de angivne punkter på et kort, og når de finder punktet udløses en gåde, som børnene skal svare på, for at komme videre i skattejagten. Skattejagten kan laves med en mindre gruppe børn, der løser skattejagten sammen, eller for en større gruppe, som konkurrerer mod hinanden på tid. Som arrangør kan du følge holdenes fremgang ”live” på arrangørsitet, og til sidst får du også et resultat baseret på holdenes svar og totale tid.

Mobilskattejagterne findes med en masse forskellige temaer. Du kan evt. tage udgangspunkt i disse temaer for at arrangere en temafødselsdag eller helt enkelt vælge den mobilskattejagt, som fødselsdagsbarnet synes lyder mest interessant! Her finder du alle grapevines mobilskattejagter

I og med at du selv bestemmer ruten for skattejagten, kan du bruge den på en masse forskellige måder – fx lad den gå en runde i kvarteret og lade børnene finde skatten til sidst hjemme i haven eller i gården. Eller hvad med at holde skattejagten ude i den nærliggende skov og derefter servere grillpølser og varm kakao?

Børnefødselsdag: Tips til mad, tema og de mest populære lege

 

Mad til 11 års festen
Tacos eller hamburgere plejer at være populært blandt de 11-årige. Eller måske fødselsdagsbarnets yndlingret til alle gæsterne? Eller man kan lave buffet, med en masse lækre små retter, fx kyllingespyd, vegetariske forårsruller, taco, pizza mm. Escape games lege for børn 10-12 år.

Dessert og lagkage til 11 års fødselsdagen
Efter buffeten, eller måske lidt senere i løbet af festen, kan man servere desserten – dette kan jo være en klassisk lagkage evt. pyntet efter tema, eller hvis fødselsdagsbarnet måske hellere vil have is, kan man servere dette fx med små hjemmelavede brownies til.

Drikkevarer til 11 års fødselsdagen
Man kan lave en lækker bowle til festen – bland juice, sodavand med frugtstykker i. Servér den fint i en stor skål, og sørg for sugerør i glassene. En bowle er et lidt sundere og sjovere alternativ til sodavand.

Kommentarerne er lukkede.