Fejr nytår med en festlig quiz, mens I venter på, at klokken slår 12!

nytårsquiz

Nytårsquiz med 23 underholdende nytårsspørgsmål!

Nytårsfesten er festen over alle fester – det er lidt særligt, når vi fejrer, at et år er gået, og det næste er på vej. I år er det jo faktisk ikke bare et år, men et helt årti, som afsluttes. 2010’erne er slut, og vi går ind i 2020’erne!

Nytårsmiddagen plejer at vare lidt længere end andre middage, man vil ofte gerne byde på noget ekstra lækkert og måske flere retter end normalt, i så fald kan det være en rigtig god idé at hygge sig med nogle spørgsmål fra en nytårsquiz mellem retterne – det bliver en sjov rød tråd for aftenen. Der kan måske også være lidt tid efter middagen, når man venter på, at klokken slår tolv, og hvor der gerne må være lidt underholdning – så passer det selvfølgelig også godt med en nytårsquiz!

Vores nye nytårsquiz indeholder 23 spørgsmål, 11 af spørgsmålene indeholder musik, og alle har på en eller anden måde noget at gøre med nytår og nytårsfest!

Når du bestiller, får du alt klar til brug – spørgsmål, svarskemaer og facit, og du udskriver selv, så meget du har brug for, afhængigt af hvor mange gæster du har til nytår! Du får også fine matchende bordkort til middagen.

Læs mere og bestil nytårsquizzen her>>

nytårsquiz

Nytårsopgaver til børnene!

Tiden kan føles lang, når man venter på midnatsslaget, og de voksne bare spiser og spiser og snakker og snakker … Dæk op med fine dækkeservietter med opgaver til børnene og læg en bunke farveblyanter på bordet.

Bestil dækkeservietterne med opgaver til nytårsmiddagen gratis her>>