mobilskattejagt

Når børnene er fyldt 9-10 år kan de selv læse og forstå et kort – og så kan de gå på en supersjov mobilskattejagt som man løser ved hjælp af en app i mobilen!

Grapevine har nogle rigtig coole skattejagter, som man løser i mobilen, hvor op til 10 hold kan konkurrere mod hinanden på tid! Man skal bruge en mobiltelefon med internet pr. hold. Hvis børnene ikke selv har en mobiltelefon, kan de låne af forældrene.

Mobilskattejagten kan gennemføres hvor som helst, som skattejagtarrangør vælger du selv ruten og hvor lang den skal være!

Som skattejagtarrangør bestemmer du helt selv, hvor skattejagten skal foregå – du placerer selv kortnåle på et enkelt arrangørsite på et kort over det område, hvor I ønsker at, skattejagten skal foregå.

I skattejagten skal børnene lede efter de positioner, som du har placeret – og når de når til positionerne, udløser det en gåde i mobilen, som skal besvares, inden de får næste kortnål osv.

Skattejagten kan laves for et mindre hold, som løser skattejagten sammen, eller for flere hold, som konkurrerer mod hinanden på tid. Du kan følge holdenes fremgang i realtid, og til sidst ser man et resultat baseret på holdenes rigtige svar og totale tid.

Mobilskattejagterne fås med forskellige temaer, så hvis I vil lave en temafødselsdag, vælger du helt enkelt den mobilskattejagt, som fødselsdagsbarnet synes lyder sjovest!

Du kan lade skattejagten gå en runde i kvarteret, og børnene ender ved et slutpunkt i gården eller hjemme – og hvis du holde fødselsdagsfesten i et festlokale, kan man evt. vælge at starte fødselsdagen et helt andet sted, og så afslutte skattejagten ved festlokalet – hvor man derefter serverer mad og lagkage.

Her finder du alle vores mobilskattejagter>>

mobilskattejagt

Mobilskattejagter til børn i forskellige aldre

Hvis børnene skal løse skattejagten helt selv, skal de være i skolealderen, ca. 8-12 år. Der er dog også spørgsmål, som de yngre børn kan være med til at løse med lidt hjælp!

mobilskattejagt

Mobilskattejagter med sværhedsgrad fra ca. 9-10 år.

lege for børn

Mobilskattejagt 10 -14 år

Dette er en aktivitet, der kombinerer kort, ledetråde og spørgsmål, som besvares i mobilen med ekstra hjælp fra hemmelige kuverter fra højkvarteret.

lege for børn 10-12 år