Halloweenparty-pakke gratis – lav din egen halloweenpynt!

halloweenpynt

Til halloweenfesten skal der selvfølgelig være masser af halloweenpynt! Og du kan lave den selv ved at udskrive vores store Halloweenparty-pakke! Her finder du masser af festlig pynt! Hatte, slikposer, vimpler, flag og guirlander. Servietringe, mærker, medaljer, bordkort, kagedekorationer med mere! Skriv det ud, du har lyst til, du bestemmer selv hvor mange kopier! Derefter er det bare at gå i gang med at klippe og klistre!

Vi byder på den store halloweenparty-pakke!

Du kan downloade den store halloweenparty-pakke helt gratis! Gå til grapevine.dk, bestil pakken, når du kommer til kassen, skriv kuponkoden HALLOWEENPARTY i feltet for kuponkoden, så er prisen 0 kroner!

Bestil Halloweenparty-pakken gratis her>>

Du kan matche halloweenparty-pakken med flaskeetiketter og selvfølgelig også det, der virkelig løfter stemningen til halloweenfesten – en sjov skattejagt! I vores supersjove skattejagt ”Halloweeneventyret på spøgelsesslottet” vil du kunne genkende personlighederne fra partypakken. Skattejagten fås til børn i forskellige aldre og kan gennemføres indendørs eller udendørs, for få børn – eller mange – hvor som helst og når som helst! Det hele er klar til brug og supernemt at organisere, bestil, download, skriv ud og leg!

Læs mere om Halloweeneventyret på spøgelsesslottet her>>

Her finder du en hel masse andre skattejagter, lege og aktiviteter til halloweenfesten – til både store og små!>>

halloweenpynt

5 nemme idéer til din halloweenpyntning

Når vi nærmer os slutningen af oktober, og det bliver mere og mere mørkt, skal huset selvfølgelig pyntes til halloween! Her er fem nemme idéer, til hvordan du kan gøre dit hjem (u)hyggeligt til efterårets største højtid:

  • Spindelvæv i vinduerne! Køb kunstigt spindelvæv og sæt det op i vinduerne. Hemmeligheden bag et spindelvæv, der ser ægte ud, er at trække det ud i længden. Træk først i en retning og sæt det godt fast, for eksempel med tape. Træk det derefter ud i flere retninger og sæt det fast. Placer derefter plastikedderkopper i nettet.
  • Masser af græskar! Små græskar på bordet og store græskar med lys på trappen eller i haven. Lav dit eget design af en ”Jack O’ Lantern” – et udhulet græskar med et ansigt. Hvis du vil have det mere stilrent, kan du udhule græskarret og derefter lave en masse huller med en boremaskine. Det bliver en utroligt flot græskarlygte!
  • Knogler eller en gravsten i haven. Køb dem eller lav dem selv og placer dem strategisk og gerne oplyst af havebelysningen.
  • Efterårsblade er smukke! Pluk farveglade efterårsblade og dekorer bordet.
  • Levende lys! Skab en hyggelig stemning; du behøver blot at slukke lyset og lade levende lys lyse dit hjem op. Brug gerne lysestagerne, der er gået i arv, eller en masse farveglade lyslygter, som børnene selv har lavet. Og selvfølgelig udhulede græskar!