Børnefødselsdag 8 år

børnefødselsdag 8 år

Børnefødselsdag 8 år

Når man kommer til 8-års alderen, er man både stor og lille på en gang, og man skifter hurtigt mening! Så det er vigtigt at sørge for, at når man planlægger 8-års fødselsdagen ikke at basere det på en hurtig idé, men i stedet vælge en, der også holder et par dage senere!

En idé kan være at invitere barnets venner til en fødselsdag udendørs, hvor I har planlagt nogle spændende aktiviteter. Udfordringen kan være at finde på aktiviteter, som passer til børn i denne alder. Her får du lidt tips!

8-års fødselsdag med aktiviteter ude i byen
Det plejer at være populært med bowling eller legeland blandt børnene, men måske ikke ligeså populært blandt forældrene, som skal betale… Det kan hurtigt blive dyrt – for noget, som ikke varer særlig lang tid. Hvis dit barn ønsker sig en sådan fødselsdag, kan man evt. slå sig sammen med en kammerat, som har fødselsdag omkring samme tidspunkt, så man kan man deles om udgifterne. Børnefødselsdag – sådan arrangerer du den sjoveste fødselsdag!

Den lille 8-års fødselsdag derhjemme
Eller man kan arrangere en stille og rolig hyggeaften med filmvisning, karaoke eller Wii for fødselsdagsbarnets bedste venner. Hvilket tema man nu end vælger, er det vigtigste, at man gør det 100 %. Spørg ind til fødselsdagsbarnets ønsker og hjælp til med dine idéer, sammen kan I finde på noget rigtig sjovt og personligt!

Mad til 8-års fødselsdagen
Det er en god idé at starte fødselsdagen med noget rigtigt mad, fx hjemmelavede hamburgere med tilbehør eller clubsandwiches – det samler børnene, og de får lidt energi til de efterfølgende aktiviteter – og bagefter aktiviteterne kan børnene spise lagkage eller is!

Tips til mad, tema og de mest populære lege

Aktiviteter 8-års fødselsdag
Uanset hvor man holder fødselsdagen, plejer det at være en rigtig god idé at have en organiseret aktivitet, uden det bliver fødselsdagen let rodet og måske heller ikke ligeså vellykket.

Hvis man vælger at holde fødselsdagen udelukkende udendørs, så specificér i indbydelsen at børnene skal have tøj på, som passer til vejret. Det plejer at være sjovt at holde fødselsdagen i et anderledes miljø, fx i skoven, på stranden – også selvom det ikke er sommer, kan stranden egne sig perfekt til nogle sjove aktiviteter såsom skattejagt!

Skattejagt perfekte til børnefødselsdagen – Stor guide med 34 fede skattejagter