En ny spændende agentjagt – i mobilen!

mobilskattejagd

At være agenter eller spioner og løse mysterier står på mange børns ønskeseddel – og nu kan drømmen blive til virkelighed i en time eller to! Perfekt til fest og fødselsdag, når børnene er blevet lidt ældre!

I den nye mobilskattejagt ”TOP SECRET” – Agenternes hemmelige mission” sender man agenter ud på en mission! En legendarisk mestertyv planlægger et nyt kup. Agent 00X er kommet tæt på mestertyven og sender kryptiske beskeder til sine kollegaer. Børnene får også meddelelser fra højkvarteret, som samarbejder med dem for at løse sagen. Børnene sendes af sted på missionen i ét eller flere hold – missionens opgaver skal de læse i mobilen. De ser efterhånden de kortpositioner, som de skal finde, og når de kommer frem, får de en meddelelse fra Agent 00X og skal ved hjælp af den kryptiske besked komme frem til detaljer om kuppet, som fx sted, tidspunkt, en medhjælpers identitet (ved hjælp af fingeraftryk) og meget mere. Når de har løst en gåde, ser de den næste kortposition osv.

I løbet af jagten får de også nogle hemmelige meddelelser fra højkvarteret i kuverter mærket med ”TOP SECRET”, der indeholder nyttig information.

Til sidst skal agenterne komme frem til deres mål og afsløre mestertyvens identitet!

Hele mobilskattejagten med historie, gåder og rekvisitter er klar til brug – men du bestemmer selv når og hvor, samt hvor lang mobilskattejagten skal være.

Dette er vores seneste mobilskattejagt for børn og unge fra 10 år, den kombinerer en historie og gåder i mobilen med ”rigtige” breve fra højkvarteret, hvilket gør den endnu sjovere! Et hold agenter kan løse mysteriet sammen – man kan også lade forskellige hold af agenter konkurrere mod hinanden på tid!

Læs mere om mobilskattejagten TOP SECRET – Agenternes hemmelige mission, her >>

mobilskattegagd

Kommentarerne er lukkede.