Sjove lege til børnenes sommerfest!

lege børn

Lige nu er vi mange, som skal holde sammenkomster af forskellig slags, der er afslutninger for børnene i forbindelse med fritidsaktiviteter, børnehave, skole, der er fødselsdage og fester. Samtidig er det ofte en hektisk periode for børnefamilierne – så kan det være en god idé at søge lidt hjælp med legene og downloade færdige aktiviteter til børnenes sommerfester!

Sommermysteriet

(4-6 år og 7-10 år)
En skattejagt, der er bedst til de yngre børn. Sommerlige gåder skal løses i jagten på Kaptajn Krogs guldmønter. Lav den med ledetrådene, som medfølger, eller tegn et overskueligt kort til børnene, og placer gåderne og udfordringerne. Hvis der er mange børn, så opdel dem i mindre hold med en voksen, der leder hvert hold.

Læs mere og download>>

udendørslege

Undervandsmysteriet

(4-6 år og 7-10 år)
Undervandsmysteriet passer superfint til sommerens strandfest eller poolparty! Her skal der løses gåder i Nemos og den lille havfrues verden!

Læs mere og download>>

Mobilskattejagt: Sommer

(Forskellige aldre, 6-12 år)
Dette er en mobilskattejagt, der passer godt til en gruppe af børn i forskellige aldre, her kan de ældre hjælpe de yngre, og alle kan være med. Børnene opdeles i hold, følger et kort i mobilen og svarer på sommerlige spørgsmål for at komme videre. Også perfekt til fx at underholde alle familiens børn til sankthans – mens de voksne løser årets sommerquiz!

Læs mere og download>>

børnefødselsdag sommer

Sommerjagten

(7-11 år)
En god aktivitet for mange børn – en lidt sjovere pointjagt med sommerlige spørgsmål, hvor man ved hvert spørgsmål kommer frem til et bogstav, der til sidst danner en sætning. Meget nem at organisere og passer godt til store grupper af børn!

Læs mere og download>>

børnefødselsdag udendørs lege

Pointjagt

(8-12 år)
Supersjov og actionfyldt aktivitet, der er utrolig nem at organisere stort set hvor som helst. På begrænset tid konkurrerer hold om at samle så mange point som muligt ved at vælge og løse så mange af de 50 opgaver som muligt. Her gælder det om at være strategisk og samarbejde!

Læs mere og download>>

pointjagt børn

Mission: Skattejagt

(8-12 år)
Sjov udendørs skattejagt med 8 opgaver, der både er finurlige og praktiske. Børnene skal regne og løse kodeskrift og gåder, men også lægge puslespil, løbe med vand, lede efter ledetråde, følge baner og sprænge balloner. Kan laves med en gruppe børn, men fungerer også vældigt godt med en stor gruppe af børn, der opdeles i hold.

Læs mere og download her>>

Mobilskattejagt: TOP SECRET

(Fra 10 år)
Cool mobilskattejagt med hemmelig agent-tema. Her er børnene agenter, som får ledetråde, både i mobilen og i hemmelige kuverter. Opgaven er at stoppe den legendariske mestertyvs næste kup og afsløre hans/hendes identitet – underholdende og en sjov udfordring også for de lidt ældre børn/unge. Op til 10 hold kan konkurrere mod hinanden på tid.

Læs mere og download>>

mobilskattejagt

Mobilskattejagt med dine egne spørgsmål

Denne mobilskattejagt giver dig, der har lidt mere tid, mulighed for at lave en skattejagt med dine helt egne spørgsmål! Børnene, eller de voksne – eller begge aldersgrupper – følger et kort i mobilen og svarer på spørgsmål. Du finder selv på spørgsmålene og uploader billeder. Sjovt, hvis man vil lave noget helt personligt – det kan fx være spørgsmål om årene sammen for en klasse, som skal deles op eller skilles, eller spørgsmål om det forgangne år i fodboldklubben.

Læs mere og lav din egen mobilskattejagt>>

Flere sjove lege for børnene!

Hvis du bare vil have en lille, kortvarig aktivitet på skov- eller strandturen, kan du downloade fine naturbingoplader gratis her.

Her finder du tips til lege til børnefødselsdagen>>

Det er ikke kun børnene, som skal have det sjovt!

Her finder du tips til lege til grillfesten>>

Kommentarerne er lukkede.