Hvilken skattejagt skal jeg vælge?

skattejagt

I forhold til at vælge skattejagt, er det først at fremmest at tænke på, hvad dit barn interesserer sig for, evt. sæt dig ned og snak med dit barn om, hvilke ønsker han/hun har.

Det kan anbefales at vælge et tema til børnefødselsdagen, så er der en retning at holde sig til, og man kan lade det skinne igennem alt fra indbydelseskort til borddækning, aktiviteter og lege.

Uanset fødselsdagsbarnets alder er det en god idé at have forberedt noget underholdning/en aktivitet til børnefødselsdagen, så at der er noget struktur, og at det ikke bare er “fri leg”, som kan blive intensivt og rodet. Derudover er det jo sjovt, hvis børnene har en så god oplevelse til børnefødselsdagen, at det bliver en af dem, som de husker!

Tilpas børnefødselsdagen efter hvor mange børn, som er inviteret, og efter om børnefødselsdagen skal foregå inden- eller udenfor. Det plejer at være populært at have en skattejagt på børnefødselsdagen – og lade børnene lede efter den eftertragtede skat, i form af chokoladeguldmønter eller en slikpose!

På grapevine har vi en række temaskattejagter, som kan inspirere til at holde en fødselsdag med tema. Skattejagterne er komplette og færdige til at bruge, og gør det enkelt at arrangere en spændende og underholdende skattejagt til børnefødselsdagen, uden at man selv behøver at finde på det hele!

Her finder du en masse forskellige temaskattejagter for børn – perfekte til børnefødselsdagen!>>

 

Kommentarerne er lukkede.