5 tips til børnenes julefest

Julefest for børnene!

Julefest for børnene!

Vil børnene holde en julefest for deres venner derhjemme, eller skal du måske holde klassens julefest? Eller er du en af de der engagerede forældre i foreningen, der vil arrangere juleafslutning for børnene? Så får du nogle små tips her, som kan være gode at have!

Julefest for børnene!

Alle julemandens rensdyr

Supernemt og sødt! Dekorer brunkager, så de ser ud som julemandens rensdyr! Mal gevir med glasur på runde brunkager og sæt en rød nonstop på som næse – du kan selvfølgelig også bruge en anden farve! Dette kan man også bruge som en lille hyggelig aktivitet til julefesten eller lade børnene lave sine egne brunkager – som rensdyr eller noget andet!

Julefest for børnene!

Rudolfburgere

Hvis man ikke vil lave det store julebord til børnene, kan man i stedet byde på en klassiker, der bliver en succes ved de fleste børnefester, her i juleversionen: en Rudolfburger!

Lav en helt almindelig hamburger og pynt den derefter, så den ser ud som rensdyret, der er blevet kold om mulen! Saltkringler bliver gevir, en cocktailtomat bliver næsen, og øjnene kan du lave af oliven, og eventuelt en lille tynd skive agurk. Sæt tomat og oliven fast med en tandstikker.

Julefest for børnene!

Kiwijuletræ

Byg et juletræ af kiwiskiver og pynt med granatæblekerner. Flot midt på bordet, når det er tid til dessert, server is til frugten!

Julegodter

Marshmallow-snemænd

Det er nemt at lave snemænd af marshmallows. Sæt dem sammen med tandstikkere, mål med glasur og giv dem arme af salte pinde. Hvis du sætter dem på et trægrillspyd, bliver det en lækker cake-pop! Eller server varm chokolade med en snemand i!

Julelege børn

Julelege til børnenes julefest

Man kan ikke nøjes med at spise – der skal da også leges julelege! Men det kan være svært at nå at arrangere det hele selv – så anbefaler vi en ny supersjov julefestleg til børnene. Legen er helt klar til brug – du udskriver og sørger for et par enkle rekvisitter, derefter kan du lade børnene lege løs med julens sjoveste udfordringer!

Julefestleg til børn: Nissernes gådefulde gave

Børnene skal løse nissernes otte finurlige opgaver, der er både opgaver, der kræver lidt hjernegymnastik og mere praktiske opgaver. Børnene kommer frem til et bogstav for hver opgave, der løses. Hvis børnene ved hjælp af bogstaverne finder frem til, hvad der er i nissernes hemmelige julegave, må de åbne den!

Læs mere, bestil og download Nissernes gådefulde gave her>>

Julelege børn

Flere julelege!

De bedste lege til jul og nytår for børn og voksne>>