En sjov juleleg, som passer til alle!

juleleger

Har du set Stormester på tv, og har du også fået lyst til at udfordre dine nærmeste med et par rigtig sjove opgaver? Så er vores nye juleleg, Opgavedysten i juleversion, supersjov!

Her har vi skabt en festleg med korte, sjove og nogle gange ret skøre opgaver, som man kan løse indendørs. Vi har lavet legen med hold, så alle kan være med. Opgaverne løses nogle gange af hele holdet og nogle gange af en eller flere deltagere. Ved mange af opgaverne deltager alle fra de forskellige hold samtidigt, der udses en vinder, og pointet går så til vinderens hold. Dette betyder, at alle kan være med – det fungerer fint, at børn, unge og voksne leger sammen. Selv de mindre børn kan deltage!

Opgavedysten er altså en sjov leg for hele familien – og lege hører jo julen til! Men denne festleg passer også godt til de voksnes julefest, hvis man vil have en lidt skør og sjov leg, og den kan selvfølgelig også bruges udelukkende til børn, for eksempel til deres julefest. I produktet er der 17 opgaver, man kan måske ikke altid nå dem alle sammen, men i så fald kan man let udvælge de opgaver, der passer bedst til gruppens deltagere. Hvis legen bruges til de mindre børn, kan man vælge de lidt nemmere opgaver, og hvis det bare er voksne, kan man vælge de lidt sværere.

Man kan gennemføre legen med få eller mange hold og med et forskelligt antal deltagere på hvert hold, afhængigt af hvor mange man er. Hvis man er mange, kan man lade holdene løse en del af opgaverne hver for sig, mens andre opgaver løses af alle holdene samtidigt.

Man skal have en enevældig dommer og kontrollant, som uddeler point. Opgaverne præsenteres i fine breve, som deltagerne skal læse. Man vælger selv, om man vil skrive et brev ud, som bruges af alle, eller om holdene løser visse opgaver hver for sig, i så fald udskriver man brevene til hvert hold. Det hele er altså meget fleksibelt!

Til en del af opgaverne skal der bruges rekvisitter – men det er som regel ret almindelige ting, som man ofte har derhjemme, det er fx snor, et kortspil og tændstikker.

I produktet er der fine julesegl, som man udskriver og klipper ud til alle brevene. Brevene foldes i tre dele, og så bruger man et stykke tape til at klistre lakseglet på det sted, hvor kanterne mødes – så bliver det både pænt, julet og hemmeligt!

Læs mere og bestil Opgavedysten her >>

stormester opgaver