Send flotte invitationer via telefonen!

invitationer til fest og børnefødselsdag

Det er da nemt og smart at sende fest- eller børnefødselsdagsinvitationerne via sms – specielt, hvis man er lidt sent ude og føler, at man gerne vil have invitationerne afsted, før gæsterne får andre planer. Men de der smileys med partyhat og balloner er efterhånden lidt udslidte, og det føles ikke altid så spændende bare at sende en sms.

At sende en invitation med almindelig post føles på den anden side så ambitiøst og måske også lidt prætentiøst i forbindelse med visse enkle fester.

Så er Grapevines nye invitationsapp en perfekt løsning!

invitationer til fest og børnefødselsdag

I appen skaber man hurtigt og nemt nogle rigtigt fine invitationer. Man vælger først enten at uploade sit eget billede eller at vælge et fint billede fra et velfyldt billedarkiv, her finder du billeder, der passer til de fleste fester og børnefødselsdag.

Derefter skriver man sin tekst og vælger dato, tid og sted – som også vises for gæsterne på et kort, hvis de ønsker det.

Man vælger i sin kontaktliste, hvem man vil sende invitationen til, og den sendes derefter afsted med sms.

Gæsterne går direkte fra sms’en ind i invitationen (de behøver ikke at downloade appen) – og kan direkte der svare, om de kommer eller ej.

I appen kan du se på dine events, hvor mange der har svaret, og hvor mange der kommer. Du får også en mail, når der er nogen, der har svaret på din invitation. Så har du alle svar på ét sted og slipper for at holde styr på, hvem der har svaret via mail eller sms, eller hvem der takkede ja i forbindelse med et tilfældigt møde i skolegården …

Det er da smart?

Appen er helt gratis at downloade og bruge og fås til iOS og android.

Download invitationsappen her>>