Ingen skattejagt uden skattekort – 10 fine skattekort lige til at skrive ud

skattekort

Vi gentager gerne os selv – der er ikke noget, som er sjovere end en skattejagt! Skattejagter kan man lave på mange forskellige måder, mere eller mindre avanceret. Skattejagterne med ledetråde og finurlige gåder er nok de allersjoveste, men uanset hvordan man gør, kan man før eller senere få brug for et skattekort!

At lave et skattekort

Man kan lave et skattekort på mange forskellige måder, man kan udskrive et satellit-billede fra Google Maps og bruge det som kort, man kan tegne et kort på computeren eller i hånden – men man vil jo ofte gerne have, at det ser lidt gammelt og mystisk ud.

Et tip er i så fald at tage et stykke papir og trække en våd tepose hen over papiret og derefter lade det tørre. Når papiret er tørt, kan du brænde kanterne forsigtigt med en lighter, og derefter tegner du dit kort på papiret. Det kræver lidt arbejde – men det bliver også flot!

10 skattekort lige til at skrive ud!

Hvis du vil have lidt hjælp, har vi lavet 10 flotte skattekort, der er klar til udskrivning. Udskriv dem og brug dem, som de er, eller klip lidt i kanterne, hvis du vil. En del af dem bliver også flotte, hvis man brænder kanterne.

Kortene har lidt forskellig stil og passer i forskellige sammenhænge, vælg det, der passer bedst til din skattejagt, et med en pirat eller en skat eller et med stemplet ”Top Secret”. Der er også kort uden noget ekstra på. Vælg og vrag og udskriv helt gratis lige så mange, som du vil have og har brug for!

Vælg et skattekort til udskrivning:

Du finder billeder af skattekortene ovenfor – klik på de forskellige links for at få en udskriftsvenlig pdf-fil!

Til skattekortet skal man selvfølgelig have en skattejagt!

På grapevine.dk finder du supersjove færdige skattejagter med finurlige gåder og udfordringer! Skattejagterne kan bestemme temaet for en vellykket børnefødselsdag.

Her bestiller du færdige skattejagter direkte fra grapevine.dk, derefter er det bare at skrive ud og komme i gang med legen! >>

PS: Brug gerne skattekortene i skattejagterne fra grapevine.dk! I skattejagterne kan man som regel vælge, om man vil bruge ledetråde eller skattekort – og ofte indeholder produktet et skattekort til at tegne på. I stedet for en ledetråd kan man også bruge et skattekort med et kryds for placeringen af den næste gåde – eller for selve skatten!