Middag med mord! Nyt mordmysterie!

middag med mord

Leder du efter idéer til en firmafest eller en fest derhjemme? Hold en middag med mord! Mafiamordet er det nyeste mordmysterie fra Grapevine. Historien foregår i datidens New York, hvor overhovedet i byens mægtigste ”familie” inviterer til sin ældste datters bryllup. Dagen inden afholdes en ”rehearsal dinner”, som ikke bliver som man havde forestillet sig. Det bliver i stedet en middag fyldt med diverse afsløringer, intriger og ikke mindst et mord!

Dette mordmysterie udføres ved at en fortæller, typisk værten eller værtinden læser højt fra de tre intense kapitler spækket med ledetråde. Alle dine gæster udnævnes til detektiver, som ved hjælp af diverse ledetråde skal finde ud af hvordan det hele hænger sammen, og til sidst gætte hvem morderen er.

Med et komplet mordmysterie fra Grapevine kan du enkelt arrangere dit helt eget mordmysterie derhjemme eller til en firmafest, helt uden hjælp fra et eventbureau. Mordmysteriet bliver ligesom alle andre af vores produkter sendt som en PDF-fil til din e-mail efter bestilling – og er enkelt at sætte sig ind i, og lige til at printe! Dokumentet indeholder alt, hvad du skal bruge til at arrangere en spændende middag med mord! Dette mordmysterium er superenkelt at arrangere, og i og med at der ikke spilles nogle roller, er man heller ikke afhængig af et bestemt antal deltagere, dvs. at dette mordmysterie passer til både en lille og stor fest.

Mafiamordet kan med succes kombineres med et mafiatema, hvor dine gæster klæder sig ud og der serveres lækkert italiensk mad. Del kapitlerne i mordmysteriet op mellem retterne til middagen, og tag afsløringen til kaffen. Husk også en lille præmie til alle som løser mordgåden!

Bestil mafiamordet her til en middag med mord!

Her finder du alle Grapevines mordmysterier>>

Kommentarerne er lukkede.