Escape Games hjemme

Escape Games for børn 10-14 år

Escape Games, Escape Rooms eller Breakout Games – kært barn har mange navne. Disse spil udspiller sig i fysiske rum, måske som en reaktion på alle de spil, der findes i den fiktive computerverden. Escape Games opbygges på forskellige steder med rum, hvor deltagerne skal løse gåder for at komme ud af et låst rum. Der er ofte en historie knyttet til rummet, og den kan have alle mulige temaer, fra fængselsceller til rumstationer eller rum inspirerede af Agatha Christies fortællinger. Escape Games bruges ofte som et event og som teambuilding-aktivitet.

Verdens første Escape Room blev skabt i 2006 i Japan, men flere andre virksomheder og personer har senere hævdet, at de selv havde fundet på idéen. Escape Rooms har senere spredt sig som en løbeild over hele verden og findes nu også i de fleste større byer.

Man plejer typisk at være 5-6 personer i et rum. Det hele varer omkring en time at løse og koster omkring 300 kr./person. De fleste Escape Games er lavet til voksne, men der findes også en del, der er tilpassede til børn og unge. Fødselsdagsmad tips finner du her

Lav dit eget Escape Game!

Vi hos Grapevine har skabt produkter, så man kan lave sine egne Escape Rooms. Vores produkter er klar til brug og har alt, der behøves til et sjovt Escape Game. Vores Escape Games eller Breakout Games er sjove og udfordrende og tilpassede til børn i alderen ca. 10-14 år. De er en sjov aktivitet til en gruppe af børn i forskellige sammenhænge, ikke mindst til fest og fødselsdage.

Du bruger rum derhjemme eller i et andet lokale. I vores produkter er der en spændende historie og færdige gåder med kort, løsningsnøgler osv., som skal gemmes i rummene og bruges til at løse gåderne. Børnene skal komme ud af låste rum ved at finde løsningen på de forskellige gåder. Man kan helt enkelt bruge to fysiske rum, hvor man udskifter rekvisitter i det første, mens børnene løser gåden i det andet, osv.

Eftersom Escape Games kræver en hel del problemløsning og eftertanke, er det bedst at gennemføre dem i lidt mindre grupper på fx 3-6 børn, men hvis man er flere, fx til en fødselsdag eller fest, kan man opdele børnene i hold, som alle deltager i spillet. Det er bare at udskrive flere kopier af materialet, så der er en til hvert hold – vores gør-det-selv-Escape Games har altså den samme pris, uanset hvor mange børn, der deltager. Fler sjove10 års fødselsdag ideer finner du her. Fler sjove 10 års fødselsdag ideer finner du her.

Vores Escape Games har forskellige temaer, men i dem alle skal man bruge matematik, sprog, fantasi og logisk tænkning for at løse de forskellige gåder og ”flygte” ud af de forskellige rum

escape game
Sjov Escape Game for børn 10-14 år

1) Escape Game: Flugten fra det hjemsøgte hus

Escape Games
Lav dit eget Escape Game

2) Escape Games: Space Escape

Kommentarerne er lukkede.