Fødselsdagsquiz til den runde fødselsdag

fødselsdagsquiz

Skal du finde på noget underholdning til den runde fødselsdag 40, 50 eller 60-års fødselsdag? Hvad med en sjov fødselsdagsquiz? Her har du en serie af nye, spændende og udfordrende fødselsdagsquizzer, som strækker sig 40, 50 og 60 år tilbage i tiden, og som indeholder spørgsmål om de største begivenheder både i Danmark og i verden. Hvert spørgsmål indledes med et årstal, og derefter et relateret spørgsmål til en begivenhed fra indeværende år.

I quizzerne indgår også musikspørgsmål, hvor man spiller en bid af den relevante sang, det skaber en god stemning – i produktet får man link til spotifyspilleliste (man kan bruge en gratis konto).

Quizzerne er tænkt som et nostalgisk tilbageblik på hvad, som er sket i fødselarens levetid. Der er spørgsmål relateret til bl.a. politik, film, musik, tv-serier og meget andet.

Udfør quizzen i et stræk, eller tag nogle spørgsmål ad gangen, fx til velkomstdrinken, mellem retterne, og til kaffen, på den måde bliver der en rød tråd gennem festen. Del dine gæster op i hold med 2-4 personer, det er en god måde at ryste dine gæster sammen på.

Quizzerne leveres pr. e-mail og er inkl. spørgsmål, svarskema, som du printer ud i så mange eksemplarer, som du har hold, samt facit, alt i fint design.

Glem ikke en præmie til alle på det vindende hold!

Her finder du vores fødselsdagsquiz>>