Ingen påske uden påskepuslerier!

påskepynt

Stort sæt med påskepuslerier, spil og påskepynt, som kan downloades gratis!

Puslerier hører påsken til! Og gerne i de dejlige forårsfarver gul, lilla og grøn! Vi har sammensat et superfint sæt med påskepuslerier, som ikke bare indeholder skabeloner og etiketter og dekorationer, som man kan hygge sig med, der er også tre små spil, som man selv laver med saks og lim.

I sættet er der et påskebingo med 12 bingoplader, her bruger man små slikstykker som bingobrikker. Der er også kort til påskememory og Kims leg.

Vi byder på sættet med puslerier, der giver masser af påskestemning!

Download det helt gratis og udskriv så mange kopier, du har lyst til! Bestil som sædvanligt på grapevine.dk. Når du kommer til kassen, skal du skrive rabatkoden PÅSKEPUSLERIER i feltet for rabatkoder, så får du sættet helt gratis!

Sørg for at downloade flere sjove lege og æggejagter til påske!

Læs mere og download gratis>>

påskepynt

Her er top 5 for vores sjove lege til påsken:

Mission: Æggejagt!

8 sjove påskeopgaver, der skal løses for at få påskeharens hemmelighed! Denne skattejagt gennemføres udendørs, med eller uden kort, og på vejen skal børnene løse opgaver. Der er både opgaver, som kræver lidt tankevirksomhed, og praktiske opgaver. Børnene skal lede, tænke, mærke og løbe!

æggejagt

Mobilskattejagt: Æggejagt

Påskens cooleste æggejagt! Lad børnene finde positioner på et kort i mobilen, løse gåder for at “finde” æg og til sidst nå frem til slutmålet, hvor påskeægget venter! Æggejagten kan udføres hvor som helst – du bestemmer selv hvor. Rundt i kvarteret, i parken, i skoven… Æggejagten kan laves med et eller få børn – eller for mange, som konkurrerer mod hinanden på tid! Æggejagten findes i tre sværhedsniveauer.

Påskeskattejagt: Æggejagten

En rigtig sjov æggejagt for børnene! Først skal hønen Agathes forsvundne æg findes ved hjælp af ledetråde, finurlige gåder og spændende udfordringer, der skal løses, og derefter gælder det om at finde et påskeæg, som måske er fyldt med slik! Lad børnene fejre påsken ekstra festligt i år! Kan gennemføres inde eller ude for et barn, to børn eller mange flere.

æggejagt

Påskeharens finurlige æggejagt

En spændende og finurlig æggejagt for børnene. Påskeharen har fundet på 16 gåder, som er ledetråde i en spændende æggejagt! Supersjovt for børnene og superenkelt at arrangere.

Påskequiz

Test familie og venners viden om påsken! Dette er en underholdende quiz med påsketema – med spørgsmål, som handler om alt, der har at gøre med påske! Quizzen passer perfekt til en hyggestund ved påskebordet.

påske lege