En leg i skoven gør udflugten endnu sjovere!

naturspor

Det er skønt at komme ud i naturen! Tag picnic med og gå ud på opdagelse i skoven sammen med børnene!

Naturspor – en sjov leg i skoven eller ved søen eller på stranden!

Af og til kan børn ikke se det sjove i ”bare” at gå en tur i skoven, så kan det være en god idé at gå på opdagelse og lege en lille underholdende leg på vejen. Med Grapevines fine ”naturspor” bliver det sjovt at opdage ting på vejen. Man skal sætte kryds ved de ting, man ser, finder, hører og gør i skoven. Det bliver som en lille skattejagt eller pointjagt, og hvis man vil, kan man selvfølgelig give point eller måske en lille belønning for hver ting, man krydser af på listen. Hvert barn kan gennemføre sit eget naturspor, hele familien eller børneflokken kan også hjælpes ad. Natursporet passer til børn i alle aldre!

Det er skønt at komme ud i naturen! Tag picnic med og gå ud på opdagelse i skoven sammen med børnene!

Download Naturspor i skoven gratis!

Bestil natursporet på grapevine.dk. Når du kommer til kassen, angiver du rabatkoden NATURSJOV i feltet for rabatkode, så fratrækkes hele produktets pris, og du får det helt gratis!

Download Naturspor i skoven her>>

lege på stranden

Download Naturspor ved vandet gratis!

En udflugt til en sø, til havet og stranden er skønt bare for at nyde naturen, også selvom det er for koldt til at bade. Vi har også lavet et naturspor, som passer særlig godt ved vandet! Bestil med rabatkoden NATURSJOV.

Download Naturspor ved vandet gratis her>>

naturspor

Favoritfrokoster til rygsækken

  • Pastasalat. Hvis man har børn, der er lidt kræsne eller ikke kan lide, at man blander maden, så forbered bokse med forskellige ingredienser og lad alle lave deres egen salat!
  • Æggesandwich. Lækkert og mættende! Steg spejlæg og læg dem i en sandwich, lav også gerne et lag med kaviar!
  • Pølser med brød og tilbehør, hvis I kommer til en bålplads. Lav snobrød til dessert – top det med smør og kanel- og sukkerblanding. Glem ikke brænde og tændstikker!
  • Suppe på spritapparat. Pulversuppe og knækbrødsmadder er let at bære. Hvis man ikke skal gå så langt, kan man vælge en suppe på konservesdåse. Hvis du ikke har et spritapparat eller ikke vil slæbe på det, så lav suppen hjemmefra og hæld den på termoflaske.
picnic tips

Flere tips til sjove udendørs lege:

Sjove lege til børnenes sommerfest!>>

Festligt samvær på en anden måde – sjove aktiviteter og lege til børnene, udendørs og hjemme!>>