En ny mordgåde til halloween!

Mordgåde derhjemme

Når efterårsmørket sænker sig, og halloween nærmer sig, er det meget passende at invitere vennerne til en middag med mord! Med vores mordgåder, som hverken kræver skuespillerindsatser eller udklædning (medmindre man har lyst!), kan man nemt arrangere sin egen middag med mord derhjemme!

Lige i tid til halloween kommer der en ny uhyggeligt god mordgåde: ”Halloweenmordet på Haunted House”. Mordgåden udspiller sig selvfølgelig på selveste allehelgensaften i en gyserforfatters hjemsøgte hus ”Haunted House”.

Den berømte forfatter H.S. Addams døde for et år siden, og nu samles hendes nærmeste familie og venner for at mindes hende og tænde lys på hendes grav. Men det viser sig at blive alt andet end en stille mindestund, allerede ved frokosten afsløres det, at Hermione Addams havde skrevet sin meget afslørende selvbiografi, før hun døde. Haunted House er fyldt med uopklarede mysterier, spøgelser og en forsamling af temmelig skumle personer – knuden strammes – og der begås et mord!

Skrækkeligt underholdende – men nemt at gennemføre!

Denne mordgåde kan løses, uanset hvor få eller mange man er – værten/værtinden, som fungerer som fortæller, kan også være med til at løse gåden – husk bare at lade være med at smugkigge på løsningen!

Du bestiller mordgåden, får en e-mail med det samme og downloader det hele. Du kan derefter udskrive lige så mange kopier, som du vil, af det hæfte med persongalleri, som dine gæster skal studere, før det er tid til at lytte til de fem kortfattede kapitler med handlingen. Oplæsningen af mordgåden kan med fordel opdeles og fordeles under en aften eller en middag – på den måde bliver den en fin ”rød tråd” for aftenen, men gæsterne når også at snakke om lidt andet. Til desserten eller kaffen er det derefter tid til at gætte, hvem der er morderen og afsløre den spændende opklaring.

Bestil mordgåden ”Halloweenmordet på Haunted House” her>>

Mordgåde til halloween