Påskelege & æggejagter!

festlege påske

Til påske, når foråret giver ekstra meget energi og spræl i kroppen, er det tid til leg! At lege æggelege, som at ”pikke” og trille æg, er en gammel påsketradition, ligesom det at lave æggejagt for børnene. Men man kan jo også lege andre festlege, som passer til påskefrokosten med familie, slægt og venner.

Færdige festlege til hele familien

Påskequiz

Det er oplagt med en quiz med påsketema – dette er en færdig quiz om alt muligt, der kan forbindes med påsken. Test vennernes eller familiens påskekundskaber. En sjov leg ved påskebordet!

Download påskequizzen her>>

En mordgåde til påske!

Underhold dine gæster med en mordgåde, der er nem at gennemføre, og hvor alle er detektiver! Her handler det om at bruge sin logiske sans og en smule fantasi for at finde frem til detaljerne i en spændende mordgåde – og til sidst komme frem til, hvem morderen er!

Arranger din egen ”middag med mord” til påske – læs mere og download mordgåder her>>

Bordplansleg til påskefrokosten

Leg en enkel bordplansleg i forbindelse med påskefrokosten, den kan bruges både til placering af par og som en sjov leg for hele familien! Bordplanslegen opdeler op til 24 personer i 12 par ved hjælp af en finurlig påskehare. Lad gæsterne mingle og finde deres bordkavaler. Legen kan bruges til alle i familien, også de yngste.

Bestil bordplaceringslegen til påskefrokosten gratis her>>

Æggejagt til børnene

En æggejagt kan man egentlig gennemføre på mange forskellige måder – men det handler selvfølgelig altid om, at børnene til sidst skal have et chokoladeæg! Her kan du læse, hvad en æggejagt er.

Men man kan jo lade børnene kæmpe lidt for påskeæggene, ved at de skal løse gåder og udfordringer – det bliver endnu sjovere! Her finder du nogle færdige æggejagter, som kræver lidt mere, før man får sin belønning:

Æggejagten

I denne skattejagt får børnene ledetråde, som fører til forskellige steder, hvor de skal løse gåder for at finde hønen Agathes forsvundne æg, som hendes frække kyllinger har gemt. Når æggene er tilbage i reden, er der også påskeæg, som skal findes!

Læs mere og download Æggejagten for 4-6 år eller til børn fra 7 år>>

Påskeharens finurlige æggejagt

Påskeharens finurlige æggejagt er supernem at bruge. Her er der ledetråde, der fører til et gemmested, hvor man finder den næste ledetråd osv., indtil børnene til sidst finder påskeægget! Ledetrådene kræver dog lidt tankevirksomhed – påskeharen har været rigtig opfindsom! Gemmesteder findes i ethvert hjem, og skattejagten fungerer både derhjemme og et andet sted. Perfekt til at underholde en gruppe børn til påske. Tag den med som en værtindegave sammen med fyldte påskeæg, hvis I skal besøge nogen til påske. Det vil med garanti blive værdsat!

Læs mere og download æggejagten med de sjove ledetråde her>>

Mission: Æggejagt

Hvis man skal holde børnefødselsdag omkring påske eller gerne vil udfordre familiens børn med en supersjov leg med udfordringer, der er relateret til påsken, så har vi det helt rigtige. 8 udfordringer, både nogle udfordringer til hjernen og mere praktiske opgaver skal løses for at komme frem til en 8-cifret kode, der gør, at man kan afsløre påskeharens hemmelighed! Denne leg passer til børn, der er fyldt 8 år.

Læs mere om Mission: Æggejagt, der er fuld af sjove udfordringer>>

æggejagt

Æggejagt med kort og gåder i mobilen

Påskens mest uventede æggejagt udspiller sig efter et kort i mobilen! En kortposition ses i appen, og når man er nået frem, får man en påskerelateret gåde, der skal besvares, før man kan se den næste kortposition – og sådan fortsætter det, til man når frem til slutdestinationen. I denne æggejagt kan op til 10 hold konkurrere mod hinanden på tid. Den fås desuden i forskellige sværhedsgrader. Vælg mobiljagten efter børnenes alder – spørgsmålene er dog blandede, så selvom man har yngre børn med, kan alle hjælpes ad og svare på noget. Efter et bugnende påskebord er det måske tid for både børn og voksne at røre sig og deltage i en sjov æggejagt? Du arrangerer det hele og bestemmer selv hvor, hvornår og hvor langt!

Læs mere om æggejagterne i mobilen her>>

Kommentarerne er lukkede.