Halloween underholdning!

lege halloweenfest

Vi har et stort udvalg af uhyggelig og skræmmende halloween underholdning – både til børn og voksne. Til en halloweenfest skal festlegene og festaktiviteterne selvfølgelig handle om monstre, spøgelser, uhyrer, hekse og måske endda mord!

Vi har spøgelsesjagter og halloween skattejagter, både almindelige og mobilskattejagter , samt vores spændende mysterier, for børn – og halloweenquiz og mordmysterier for de voksne.

halloweenfest lege

Halloween underholdning for børn

Til børnenes halloweenfest har vi spændende halloween skattejagter og mobilskattejagter, samt vores udfordrende og mystiske mysterier og spøgelsesjagten, alle tilpasset til forskellige aldersgrupper.

Halloweenskattejagt: Monsterbalmysteriet
4-6 år og 7-10 år
Et (u)hyggeligt eventyr med færdige gåder, børnene må hjælpe heksen og redde monsterballet!

Skattejagt: Halloweenmysteriet
4-6 år og 7-10 år
På Grev Vlads fjerntliggende slot Kråkehof er der en gemt skat, som bevogtes af slottets mange mystiske beboere, heksen Maya-Magica, alle spøgelserne, troldmanden Miraculix, Frankenstein’s monster, Grev Vlads slægtning fra Transsylvanien m.fl. For at finde skatten skal man løse spændende udfordringer og gåder!

Skattejagt: Spøgelsesmysteriet
4-6 år og 7-10 år
I Spøgelsesmysteriet skal De Små Spøgelser Buu og Boo have hjælp af børnene til at finde nøglerne til kælderkammeret i Det Øde Hus- for derinde er den hemmelige skat, som har været bevogtet af Det Gamle Spøgelse i 100 år!

halloweenfest lege

Mission: Halloween!
8-12 år
Uhyggeligt sjov halloweenleg med spændende opgaver! Børnene skal løse 8 sjove halloweenopgaver, både praktiske opgaver og nogle, der kræver lidt tankevirksomhed. De skal lede, gruble, regne, mærke og klatre! Denne halloweenleg kan gennemføres udendørs eller indendørs for én gruppe af børn eller for mange!

Escape Game: Flugten fra det hjemsøgte hus
9-14 år
Et uhyggelig sjovt  mysterium! Professor Fledermaus er forsvundet, og hans hus hjemsøges af uhyggelige væsener. Børnene skal redde professoren og afsløre hans frygtelige hemmelighed. Der skal løses gåder i seks låste rum. Udfordrende og uhyggelig sjovt!

Mobilskattejagt: Halloweenjagten
Blandede børnegrupper på ca. 5-12 år, med eller uden voksne
Lad børnene gå på en skattejagt fuld af ballade – ved målet venter slikket! Børnene går på skattejagt med en app i mobilen, hvor de finder positioner på kortet og besvarer spørgsmål for at komme videre. Du bestemmer hvor, og hvor lang ruten skal være! Skattejagten kan løses af én enkelt gruppe eller af op til 10 hold, som konkurrerer mod hinanden på tid.

Mobilskattejagt: Jagten på spøgelsesskatten
fra 10 år
En rigtig cool skattejagt med kort og gåder i mobilen! Skattejagten er komplet med en spændende historie, spørgsmål og svar, men som skattejagtarrangør bestemmer du helt selv, hvor den skal gennemføres!

halloweenfest voksne

Halloween underholdning for voksne

Start middagen med en sjov halloween bordplansleg og kør derefter halloweenquizzen i et stræk eller henover aftenen, som en rød tråd. Eller til halloweenfest for voksne kan man også byde på en middag med mord! Det er så enkelt, som det kan være at arrangere vores mordmysterier. Du får færdigt manuskript til sendt til din mail, med løsning og alt andet der hører til, lige til at printe.

Halloweenfest!
En rigtig sjov festleg til de voksnes halloweenfest! Del dine gæster op i hold, placér de syv forskellige udfordringer og lad alle konkurrere i supersjov halloweenviden! Festlegen passer perfekt til alle fester i forbindelse med halloween!

Mingle-quiz: Halloween
En mingle-quiz er lige netop det, som man umiddelbart gætter på: En quiz, der løses, mens man mingler med kollegaer, venner eller hele familien. Dette er en mingle-quiz, som skruer maksimalt op for den (u)hyggelig halloweenstemning!

Halloweenquiz
En skræmmende og underholdende Halloweenquiz til efterårsfesten! Oplys efteråret med en Halloweenfest, med vores quiz er det halve af arbejdet gjort. Servér lidt god mad og lav en græskarlygte – og voilà!

Mordmysterie: Mordet på Pensionat Geisthof
Velkommen til Pensionat Geisthof! På det ødebeliggende pensionat oppe i bjergene samles både værtsparrets familie og gæster for at holde weekend. Det viser sig snart at alle ikke er, hvem de udgiver sig for at være, og intrigerne hober sig op.  Og imens stormen raser på sit værste udenfor begås et frygteligt mord…

Mer Halloweeen!

Her har vi samlet vores bedste skattejagter, escape games, mysterier, quizzer, festlege og mordmysterier til halloweenfesten>>